saphary
80+
Evet ? Adamın sistemi mi patlasın? Gamepower gibi markaların 150 TL altı Klavye gibi ekipmanları dışında bir şeyi alınmaz.niye gamepower önermek suçmu ?
Evet ? Adamın sistemi mi patlasın? Gamepower gibi markaların 150 TL altı Klavye gibi ekipmanları dışında bir şeyi alınmaz.niye gamepower önermek suçmu ?
ben aylardır gamepowerın power supplayını kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok,Evet ? Adamın sistemi mi patlasın? Gamepower gibi markaların 150 TL altı Klavye gibi ekipmanları dışında bir şeyi alınmaz.
Sende olmadı diye bir başkasında olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu işlerden anlayan birisine aynı paraya Gamepower PSU'mu Seasonic PSU'mu diye sor.ben aylardır gamepowerın power supplayını kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok,
e o zaman bu olay Seasonic içinde geçerli sende bir şey olmadı diye başkasındada olmıycak diye bir şey yok,Sende olmadı diye bir başkasında olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu işlerden anlayan birisine aynı paraya Gamepower PSU'mu Seasonic PSU'mu diye sor.
Sorunda bu zaten 2 gündür forumu izliyorum,her konuya herkes ciddi ciddi yorumlar yazıyor,herkes herşeyi ne kadar iyi biliyor.Dün yine aynı şeyi söyledim çok bildiğiniz bir konu değilse iddialı konuşmayın diye...
PSU'lar hakkında bir bilgin yok Seasonic Dünya'nın en iyi PSU üreticilerindendir ama ve ezberci arkadaşlar sadece bu markayı ezberlediğinden ötürü birine üstünlük sağlamak istediğinde "o mu daha iyi yoksa Seasonic mi" diye laf yolluyor karşı tarafa hep bunlarla DADG'de karşılaştım. Seasonic ile Cooler Master bile kıyaslanamazken F/P bir markanın neyini kıyaslarsın akıl tutulması resmen ve belliki Seasonic'in fiyatlarından da haberin yok. PSU'lar hakkında bir bilgin olduğunu düşünmüyorum gel bana sor sana ağzının suyunun aktığı PSU markalarının hangi Çin'li PSU üreticisine etiket bastırdığını göstereyim. Saçma sapan fikirlerini kendine sakla. Ne biliyorsunda buraya gelmiş insanlara neyi dikta etmeye çalışıyorsun.Sende olmadı diye bir başkasında olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu işlerden anlayan birisine aynı paraya Gamepower PSU'mu Seasonic PSU'mu diye sor.
Dostum senin okuduğunu anlamada sorunların mı var? Yoksa bu yorumun bir kamera şakası mı?Bir dakika. Seasonic markasının PSU'larını kalitesiz mi sanıyorsunuz? PSU'ları 10 yıl garantili, milyonlarca aboneli kanallara sponsor oluyorlar ve Game Power ile bir mi tutuyorsunuz. ? Ayrıca çok farklı dizaynları var, hatta fansız PSU bu markadan çıktı diye biliyorum. Ayrıca şöyle bir PSU'su daha var.Adamlar bildiğiniz PSU marketini yönetiyor, forumda giriş seviyesi PSU'larının eksileri söyleniyor diye direkt tüm marka kalitesiz oluyor. Game Power ile aynı safhaya koyulacak kadarda bilgisiz olunmaz ama.
Hocam sizin alıntıladığınız mesajı yazan kişiye yazdım yorumumu. O yorumuda yanlış anlamışım galiba.Dostum senin okuduğunu anlamada sorunların mı var? Yoksa bu yorumun bir kamera şakası mı?