Neler Yeni

Hayırlı Olsuna Geldik Technopat Sosyal'den

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bak mesela bu marka bizim ülkeye gelse "RGB ile insanları kandıran çin işi merdiven altı PSU" derler ve bunu gerçekten de derler yok zaten Çin'li de marka ? ama bu marka TR'de milletin ağzının suyu aktığı markalara PSU üretiyor ve daha onlarca marka var. Öğrenmek için sorana her zaman kapımız açık.

L52qNkJX1569994786-1200x1200.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Bizim forumdan birkaç kişi Seasonic kalitesiz diyordu, yine öyle bir yorum zannettim. Ayrıca hiçbir sistem toplama konusunda önerildiğini görmedim, önerilmesi gereken bir marka diye düşünüyorum.
Fiyat farkı konusunda haklısınız, ürünleri kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Rampage SN-RW1 kulaklık kullanmıştım zamanında, fiyatına göre iyiydi gerçekten. Fiyatı ucuz ürünle fiyatı pahalı ürünü kıyaslamak başından anlamsız ve mantıksız olur ancak aynı fiyat bandında daha kaliteli ürünler varsa tartışması yapılır diye düşünüyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bizim forumdan birkaç kişi Seasonic kalitesiz diyordu, yine öyle bir yorum zannettim. Ayrıca hiçbir sistem toplama konusunda önerildiğini görmedim, önerilmesi gereken bir marka diye düşünüyorum.
Fiyat farkı konusunda haklısınız, ürünleri kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Rampage SN-RW1 kulaklık kullanmıştım zamanında, fiyatına göre iyiydi gerçekten. Fiyatı ucuz ürünle fiyatı pahalı ürünü kıyaslamak başından anlamsız ve mantıksız olur ancak aynı fiyat bandında daha kaliteli ürünler varsa tartışması yapılır diye düşünüyorum.
Şimdi anladım ok. Seasonic kaliteli olduğu kadar fiyatlarndırma olarak ülkemiz için fazla lüks bir ürün yeni nesil 600W PSU'ları ülkemizde 1000TL seviyesinde olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hamdi İNAN
Elektronik işi birazda şans işi e ticaret sitelerini kullanmazken ve birazda şimdiki kadar teknoloji videoları ortada gezmiyodu yada ben bu ortamdan bihaberdim diyelim media markt tan 2 tane rampage kulaklık aldım 2 ayrı model fiyatları 60-80 lira civarıydı yıl 2014 veya 2015 ti. Bir tanesi rgb li filan bişey hala kullanıyorum kulak pedlerindeki suni deri kaplama döküldü ama ? diğer 60 liralık mikrofonu bozuldu 1 sene sonunda. Çok kaliteli bi ses veriyormudur kıyaslamak lazım öyle çok kaliteli bi marka kullanmadım o yüzden kıyaslıyamam.

Bahsi geçen kulaklık bu.
2011 yılının ilk ayında logitech g400 mouse almıştım geçen sene kablosu koptu artık lehimleyip kullanmaya devam ettim ve hala daha kullanıyorum.

Cruslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Öztürk
Selamlar. Technopat Sosyal'den selam getirdik. Şimdiden yeni forumunuz hayırlı olsun. Umarız ki iyi bir kitlesi olan, insanların birbirleri ile yardımlaştığı bir forum olursunuz.

RmzDayi

80+ Silver
hoş geldiniz, karşılıklı saygılı bir topluluk olabiliriz umarım.

saphary

80+
PSU'lar hakkında bir bilgin yok Seasonic Dünya'nın en iyi PSU üreticilerindendir ama ve ezberci arkadaşlar sadece bu markayı ezberlediğinden ötürü birine üstünlük sağlamak istediğinde "o mu daha iyi yoksa Seasonic mi" diye laf yolluyor karşı tarafa hep bunlarla DADG'de karşılaştım. Seasonic ile Cooler Master bile kıyaslanamazken F/P bir markanın neyini kıyaslarsın akıl tutulması resmen ve belliki Seasonic'in fiyatlarından da haberin yok. PSU'lar hakkında bir bilgin olduğunu düşünmüyorum gel bana sor sana ağzının suyunun aktığı PSU markalarının hangi Çin'li PSU üreticisine etiket bastırdığını göstereyim. Saçma sapan fikirlerini kendine sakla. Ne biliyorsunda buraya gelmiş insanlara neyi dikta etmeye çalışıyorsun.
Hocam fiyatları aynı. Ben kaç yıldır forumlarda geziyorum ve Seasonic resmen PSU babası ilan edilmiş.

Son düzenleme:

AliBaki

80+
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da sırf yazım yanlışı ya da büyük, küçük diye ayırt edeceklerin yeri bellidir. Burada oluşturulan ortam samimi,sempatik,dost canlısı idir. Technopatta bazı kişilerin yazım yanlışından dolayı size ego kasıp,sizinle dalga geçenler çoktur. Lütfen burayı da o ortama döndürmeyelim.

FurkanHLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Şeker
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da sırf yazım yanlışı ya da büyük, küçük diye ayırt edeceklerin yeri bellidir. Burada oluşturulan ortam samimi,sempatik,dost canlısı idir. Technopatta bazı kişilerin yazım yanlışından dolayı size ego kasıp,sizinle dalga geçenler çoktur. Lütfen burayı da o ortama döndürmeyelim.
Sosyalde hiç öyle bir ortam yok orası da gayet samimi. Kusura bakma ama kendi dilini yazamayan adam olmasa da olur. -da -de falan dikkat etmesen bile tamam derim ama adam cümle sonuna nokta koymuyor, bütün cümleyi küçük harf yazıyor. Bir zahmet cümlenin sonuna nokta koysun cümleye büyük harfle başlasın. Bu daha anlaşılır olmasını sağlar.

AliBaki

80+
Sosyalde hiç öyle bir ortam yok orası da gayet samimi. Kusura bakma ama kendi dilini yazamayan adam olmasa da olur. -da -de falan dikkat etmesen bile tamam derim ama adam cümle sonuna nokta koymuyor, bütün cümleyi küçük harf yazıyor. Bir zahmet cümlenin sonuna nokta koysun cümleye büyük harfle başlasın. Bu daha anlaşılır olmasını sağlar.
Işte bu olmasın dediğin adamlar burada olmalı, en azından biz istiyoruz. Orası samimiyeti kişiden kişiye göre değişir ancak burası daha samimi ve hoş. Küçük çocukların imla kurallarına dikkat etmesini nasıl istiyorsunuz anlamıyorum arkadaş. Isteyen dikkat eder isteyen etmez, bunu sorun haline getirecekler olmasın bence

KuoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mirsad Eldem
PSU'lar hakkında bir bilgin yok Seasonic Dünya'nın en iyi PSU üreticilerindendir ama ve ezberci arkadaşlar sadece bu markayı ezberlediğinden ötürü birine üstünlük sağlamak istediğinde "o mu daha iyi yoksa Seasonic mi" diye laf yolluyor karşı tarafa hep bunlarla DADG'de karşılaştım. Seasonic ile Cooler Master bile kıyaslanamazken F/P bir markanın neyini kıyaslarsın akıl tutulması resmen ve belliki Seasonic'in fiyatlarından da haberin yok. PSU'lar hakkında bir bilgin olduğunu düşünmüyorum gel bana sor sana ağzının suyunun aktığı PSU markalarının hangi Çin'li PSU üreticisine etiket bastırdığını göstereyim. Saçma sapan fikirlerini kendine sakla. Ne biliyorsunda buraya gelmiş insanlara neyi dikta etmeye çalışıyorsun.
Daha 80+ sertifikası bile gerçek değilken, hala bu markaya F/P diyorsunuz. (https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx - https://en.wikipedia.org/wiki/80_Plus)

Bu arada mesajlarınızı çok sert bir dille yazıyorsunuz. ''SSD hakkında bilgin yok'', ''PSU hakkında bilgin yok''. Biraz daha kibar bir dil kullanmanızı öneririm. Bir yönetici olarak diğer üyelerden farklı ve onlara örnek olmalısınız.

Bir ekleme daha yapayım. Lütfen mesajlarınızda virgül ve nokta kullanın, anlamak için en az 2 kere okuyorum.

Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Daha 80+ sertifikası bile gerçek değilken, hala bu markaya F/P diyorsunuz. (https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx - https://en.wikipedia.org/wiki/80_Plus)

Bu arada mesajlarınızı çok sert bir dille yazıyorsunuz. ''SSD hakkında bilgin yok'', ''PSU hakkında bilgin yok''. Biraz daha kibar bir dil kullanmanızı öneririm. Bir yönetici olarak diğer üyelerden farklı ve onlara örnek olmalısınız.
Benim tek derdim ki bundan ötesini asla yapmam herkesin fikirlerine saygım sonsuz, evet benim tek derdim zerre bilgisi olmayıp akıl veren ukâlalara lütfen beni yanlış anlama ama bunu böyle olduğu için söylüyorum "hiç bir bilgin yok" ve ukalalık yapıyorsun neden yapıyorsun yapmayabilirsin. Verdiğin linki "sadece ezberlemişsin" peki bu linki öğrenmiş misin? Hayır! zerre öğrenmemişsin!

O linkte sertifika sayfasında "GAMEMAX"var ve Gamemax'ın Ülkemizdeki adı Gamepower'dır. Al sana ıspatı;

Versiğin listede listede bulunan Gamemax'ın sayfası: https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=270&type=2
Listede "GP" kodu ile başlayan tüm ürünler Gamepower'a özeldir zaten "GP"den bunu anlarsın.
Al senin ukâlalık yaparak "80+ sertifikası bile gerçek değil" dediğin 500W 80+ bir Gamepower ürünü:
Tanıdın mı ürünü? yaa demekki konuşmak ile bilerek konuşmak arasında fark varmış değil mi sadece kendinizi rezil ediyorsunuz ve kendinizi rezil etmeyin demekten artık usandım. Al altada görsel ile açıklıyorum. Sizi kaç gündür uyarıyorum uyarıyorum yok yok yok öğrenmeye zerre niyetiniz yok sonra bana gelip sert bir dilin var diyorsunuz. Neyim sert? Forum kurallarından biri "yanlış bilgi verirsen banlanırsın" kaç gündür her verdiğiniz bilgi yanlış banı bırak uyarı bile atmadık. Karşınızdaki insan bu konuları yalamış yutmuş bana bir link atarken dikkatli atın. Gamepower savunucusu değilim Gamepower umrumda da değil ama yanlışsınız yanlışsınız yanlışsınız.

gamepower.jpg

Al arkadaşlarını da etiketliyorum bakarsınız beraber; @Zayıf Zehir Hamsteri @RevDeisDou @saphary
Birileri kendi menfaatleri için size doğruları söylemeyince doğru yanlış olmaz gençler.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom