Faruk Altınışık
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Bu zamanda pc alınmazevet arkadaşlar dolar 7 20 oldu nice 8 lere
Bu zamanda pc alınmazevet arkadaşlar dolar 7 20 oldu nice 8 lere
bilirim o hissi arada uğruyor bana daArkadaşlar maalesef artık ekonomik kalkınma için gerçek hamleler yapılmalı dolar yükseldikçe hem daha üst seviyelere çıkıyor, düşünce de daha yüksek seviyeden devam ediyor. Burda şimdi başka şeyler derimde nedense acayip bir üşüme hissiyatı geldi.
Kdkkdkdjjdjdjdf. Aman hocam dikkat et.bilirim o hissi arada uğruyor bana da![]()
0 dolar nerden baksan bir 4 tl vardır.Ekmeği dolarla mı alıyoruz? 0 TL=0 Dolar. Problem ne ki yani? Dolar artsa ne olur.
O raddeye geldik 0 dolar için 4 TL vereceğiz. Bu süper güç olduğumuz anlamına gelir.0 dolar nerden baksan bir 4 TL vardır.
Kardeşim bilip bilmeden konuşma onlar çıkar meselesi için gönderildi en basiti. İngiltereye giden yardım da. İngilizler Libya da darbeci hafteri destekliyordu. Yardım gidince bizim yanımızı çekildiler ulusal hükümeti desteklemeye başladılar. 2. MMU uçağını İngiltere ile yapıyoruz onun yapım aşaması hızlandı. Daha bir çok şey bilip bilmeden yok abymiş yok oymuş buymuş konuşmayın az haber okuyun araştırın tek birşeye bağlı kalmayın.Artık doğru dürüst idare edilmiyot ülke sanki çok iyiymiş gibi Avrupa ülkelerine yardım gönderiyoruz niye diye sorulunca AB birliğine girmek için diyorlar. Ne AB birliğiymiş arkadaş.