Ak-47 skinim 35 dolar oldu

TDPRL

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar selam CS2'de zamanında 6-7 dolar arasında ak-47 anubis lejyonu almıştım bugün yeni gelen güncelleme ile 35 dolar oldu satim mi yoksa bekleyim mi lütfen yardım edin

kimse bilemez tabii ki ama bir şey eğer hypelıysa satman gerekir. şuan çok hypelı ve sat. Sonra düşerse pişman olursun, yükselirsede ben zaten 6 kat kar ettim deyip içini rahatlatırsın

Eğer güncellemeden sonra 6-7x fiyatına çıktıysa sat gitsin ama 1-2 sene önce aldığın skin bu fiyatta ise satma bence

Arkadaşlar selam CS2'de zamanında 6-7 dolar arasında ak-47 anubis lejyonu almıştım bugün yeni gelen güncelleme ile 35 dolar oldu satim mi yoksa bekleyim mi lütfen yardım edin
sat, haftaya düşer fiyatı

Yani ben sattım daha ne kadar çıkacak diyip ama hiç belli olmaz. Tek pişmanlığım 3 dolarlık kırmızılardan envanterimde bulundurmayıp bıçak sahibi olamamak oldu :D

Bilmiyorum açıkcası 1-2 gün beklesem mi yoksa hemen satsam mı 16 yaşındayım ilk defa bu kadar para gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum açıkcası 1-2 gün beklesem mi yoksa hemen satsam mı 16 yaşındayım ilk defa bu kadar para gördüm
Ne yapıcam şaşırdım

pazarda toplu alımlar yapılıyo sanırım 20 cent lik skin 75 cent oldu

Sattım gitti 35,58 dolara 5 dolar vergi kesmek nedir be Allah'tan 200 lira varda fazla kafam ağrımadı da ln ilk defa skin ticaret'te başarılı oldu sağol valve 🥲

Geri