8 Bin Bütçe Klavye Önerisi

Merhaba Wraith w75 bbl edition , aldım ama plastik olduğu için iade ediceğim o yüzden en fazla 7-8 lere çıkıp kaliteli bi klavye almak istiyorum bulduğum en iyi seçenek ez63 jade olan versiyon , sizin bildiğiniz daha iyi bi seçenek varmıdır?.

Kendini yeterince ispatlamış bir klavye.

Razer blackwidow 3 var öylesine duruyor hayatda öyle rampage , havit gibi markalar kullanmam
İlk başta mchose jet75 önericektim çok kaliteli klavye. Ama zaten plastik istemiyorsun. Rs7 ya da sikakeyb castle alabilirsin. Çok aşırı premium bir şey istiyorsan pwnage zenblade alabilirsin ama 12k falan o. 2-3 kilo zaten klavye. Gerek yok bence.

Yeni bi seçenek daha buldum asus azoth

Ekler

• Screenshot_2025-08-25-12-06-32-804_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-08-25-12-06-32-804_com.android.chrome.webp
    110.6 KB · Hit: 16
Razer blackwidow 3 var öylesine duruyor hayatda öyle rampage , havit gibi markalar kullanmam
rampage hydra r6 plus vardı 4.5 yılda 5 tane switch bozuldu sonra komple bozuldu şu an dkda 1 tuşa basılı kalıyo algılamamazlık yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz. Daha kaliteli mekanik klavyeler var. Bence bu bütçede manyetik alınmalı. Her türlü daha iyi.
kablosuz şartsa mekanik sadece diğer türlü manyetik daha iyi

rampage hydra r6 plus vardı 4.5 yılda 5 tane switch bozuldu sonra komple bozuldu şu an dkda 1 tuşa basılı kalıyo algılamamazlık yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz şartsa mekanik sadece diğer türlü manyetik daha iyi
Mekanik alıcaksan git direkt Mchose G75 pro al. Herhangi bir bütçe için çok kaliteli bir klavye. Aliminyum kasa hastası değilsen mükemmel.

Havit önerisi o kadar komik ki :D o kadar kalitesiz ki klavyeleri. Mchose varken o dandik markaların hiçbiri alınmaz.
kullanmadığın klavyeyi eleştirmekte komik yani klavye fps için çok çok aşırı önemli değil aimin yoksa yine aynı kalırsın mouse daha önemli istersen 10k ver fiyatına

kullanmadığın klavyeyi eleştirmekte komik yani klavye fps için çok çok aşırı önemli değil aimin yoksa yine aynı kalırsın mouse daha önemli istersen 10k ver fiyatına
Havit kalitesiz kötü bir marka. Uzatmaya gerek yok. Aynı fiyata çok daha iyi ürünler var.

Havit kalitesiz kötü bir marka. Uzatmaya gerek yok. Aynı fiyata çok daha iyi ürünler var.
Redragon K617 Fizz, SteelSeries Apex 3 TKL, Keychron C3 Pro, HyperX Alloy Origins Core, Logitech G413, SteelSeries Apex 5, Logitech G Pro X TKL, Wooting 60HE, Razer Huntsman V2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,584
Üyeler
185,768
Son üye
ardakadabrarda
Geri