+1 80 gb alan istedi bendençok fazla büyük boyutu bir demo olmasına rağmen
bu bi de demo asıl oyunu düşünemiyorum bile iyiki önceden 2TB depolama almışımAynen öyle görünce küçük bir şok yaşadım
Benden deİnşallah RTX50xx serisini pazarlamak için yapmamışlardır. Portal oyununa rtx getirdiklerinde 40xx serisindeki dlss3.0 ı kullanmadığın takdirde oyundan 30 fps i zor alıyordun. Bunda da öyle bir şey çıkmaz inş
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1 80 gb alan istedi benden
aman abi korkutma şimdi fiyasko olmasında mmod falan kurak o şekilde oynayak (cod silahları modu gelirse daha güzel olur o net) hem daha bunun ep1 ep2 falanıda var onlar da olursa tekrar canlanır hl serisi çok uçuk olucak ama hl3 bişe duyrulabilirİnşallah RTX50xx serisini pazarlamak için yapmamışlardır. Portal oyununa rtx getirdiklerinde 40xx serisindeki dlss3.0 ı kullanmadığın takdirde oyundan 30 fps i zor alıyordun. Bunda da öyle bir şey çıkmaz inş
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1 80 gb alan istedi benden
pp yi çaldım bu arada helal etaman abi korkutma şimdi fiyasko olmasında mmod falan kurak o şekilde oynayak (cod silahları modu gelirse daha güzel olur o net) hem daha bunun ep1 ep2 falanıda var onlar da olursa tekrar canlanır hl serisi çok uçuk olucak ama hl3 bişe duyrulabilir
helal olsun meme'si ilk çıktığından beri kullanıyoırum ne zamandan beri bende bilmiyoeum ama komikpp yi çaldım bu arada helal et![]()
bende müzik sesini telefon arama sesiyle değiştirdim aşırı sarıyorhelal olsun meme'si ilk çıktığından beri kullanıyoırum ne zamandan beri bende bilmiyoeum ama komik
introlarını hiç izledin mi ? Bambaşka bir oyun yapmışlar. Ancak steamde gördüğüm bir rtx4070ti kullanıcısı dlss ile bile yeterince fps alamadığını söylemiş. Korkuyorum patron80gb ne olum hard bir halflife hayrani olmama ragmen 80gb acayio geldi baya iyi oldu o zaman ya iniyo suan
Eyvah 20fps oynucam herhaldeintrolarını hiç izledin mi ? Bambaşka bir oyun yapmışlar. Ancak steamde gördüğüm bir rtx4070ti kullanıcısı dlss ile bile yeterince fps alamadığını söylemiş. Korkuyorum patron