Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,694
Okuman yazman yok galiba düşük bütçe yaziyor jbl 350 tl ve üzerinde iyi olmaya başlıyorjbl çöp mügüldürme beni
Okuman yazman yok galiba düşük bütçe yaziyor jbl 350 tl ve üzerinde iyi olmaya başlıyorjbl çöp mügüldürme beni
kullandın mı?Dostum Jbl dusuk bütçede aşırı kötü bir marka daha ucuza ayni performansı alan kulaklık kullandım t110 fiyatının en kötü kulaklığı geçmiş olsun bence savunmayı o kulaklığı
bu kulaklığı 230 lirayken aldım ve sanırım oda düşük bütçede oluyor ha ?Okuman yazman yok galiba düşük bütçe yaziyor jbl 350 TL ve üzerinde iyi olmaya başlıyor
Çalışıyor olmasi umrumda degil 20 tl samsung kulaklığım var hala saglam 2 yıldır duruyor ses kalitesi bakimindan t110 kulaklığı aşırı kötü hâlâ bana kulaklığı savunuyorsunkullandın mı?
bak hala kaynaksız sallıyosun
şuan kulağımda birader kulaklık ve çalışıyor fiyatına göre gayet iyi ses veren daha bana hiçbir sorun yaşatmayan 2 yıllık kulaklığıma mı inanayım
sana mı inanayım ?
kullanmamışsın sallıyosunÇalışıyor olmasi umrumda degil 20 TL samsung kulaklığım var hala saglam 2 yıldır duruyor ses kalitesi bakimindan t110 kulaklığı aşırı kötü hâlâ bana kulaklığı savunuyorsun
Dostum forumda cogu kisi o kulakligi önermiyorkullanmamışsın sallıyosun
behringer de kullandım airpods da kullandım aklına gelebilecek her markayla en az bir kere müzik deneyimim var
t110 fiyatına göre net bir şekilde alınabilir bir kulaklıktır
Dostum forumda cogu kisi o kulakligi önermiyorki arkadaşım kullandi kendi kulakligim ile kiyasladim ikimizde aynı fikirdeydik
Yaptığınız ayıptır ikinizde yardım edecek yerde boş yere tartışma açıyorsunuzkullanmamışsın sallıyosun
behringer de kullandım airpods da kullandım aklına gelebilecek her markayla en az bir kere müzik deneyimim var
t110 fiyatına göre net bir şekilde alınabilir bir kulaklıktır
Knk adam kendi kullandığı kulaklik diye kötü kulaklik oneriyor emin ol senin dedigin daha iyi bir kulaklıkYaptığınız ayıptır ikinizde yardım edecek yerde boş yere tartışma açıyorsunuz
adamın konusunu bölmek istemiyorum da senin cahilliğine de susmak içime sinmediKnk adam kendi kullandığı kulaklik diye kötü kulaklik oneriyor emin ol senin dedigin daha iyi bir kulaklık
dostum kusura bakma ben böyle yapmam da normalde adam bilmeyip inatla sallıyor susmak içime sinmediAbicim gidin özelde tartışın ama hiç yardımcı olmuyorsunuz