Neler Yeni

İnceleme Haylou GT1 Plus TWS İncelemesi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Haylou GT1 Plus TWS Kablosuz Bluetooth Kulak İçi Kulaklık İncelemesi

10 gün önce satın aldığım, bu süreç içerisinde günlük hayatta aktif olarak kullandığım Haylou GT1 Plus’ın +’lar ve -‘ler şeklinde kısa bir incelemesini yapacağım.

Haylou GT1 XR’la birebir aynı kulaklıklar. XR’ın tek farkı şarj kutusunun daha büyük olması ve şarj göstergesinin olması. Yani burada yazılanların çoğu XR için de geçerlidir.

Daha önce zaten Haylou GT1 kullanıp memnun kalmıştım. Plus versiyonunda düz GT1’e göre birçok geliştirme yapılmış.

Teknik özellikler:

1650543544497.png

1650543583794.jpeg

1650543597112.jpeg

1650543955199.jpeg

+’lar:
  • Dengeli ses karakteri. Fiyatına göre başarılı enstrüman ayrımı ve ses temizliği.
  • Güvenli sınırlarda kalan ses tonlaması. Sibilans sorunu olmaması.
  • Yürüyüş ve koşu sırasında kulaktan düşme yapmaması (kulak yapısına göre değişebilir).
  • Konforlu olması, aralıksız 2-3 saat kullanımda bile ağrı yapmaması (kulak yapısına göre değişebilir).
  • İç mekanda ve sessiz ortamda yeterli denebilecek mikrofon.
  • Pantolonun çakmak cebine bile sığan miniklikte şarj kutusu.
  • Kutudan 3 farklı boyda kulak silikonu ve şarj kablosu çıkması (maliyeti üç kuruş olan kabloyu kutuya koymayan Oppo ve Xiaomi’ye selam olsun).
  • Qualcomm QC3020 bluetooth chipi.
  • Bağlantı stabilitesi, kopma sorunu yaşatmaması (Bağlanan cihaza göre değişebilir. BT 5.0 destekli iPhone ve PC'de bluetooth dongle’la deneyimim bu şekildeydi).
  • AptX codec desteği sunan belki de en ucuz TWS olması.
  • Video izlerken dudak-ses arasında hissedilir bir senkron problemi (gecikme) olmaması.
  • Dokunmatik kontrollerin tutarlı çalışması.
  • Vaat ettiği kullanım süresi değerlerini (5 saat, kutuyla beraber 18 saat) karşılayabilmesi.
  • Kulaklıkların ayrı ayrı bağlanabilmesi.
  • IPX5 su geçirmezlik sertifikası sayesinde tere ve su sıçramalarına karşı koruma sağlaması.
  • Üzerindeki led’lerin eşleşme sonrası sönmesi, böylelikle dışarda dikkat çekmemesi.

-‘ler:
  • Kutu şarj girişinin Type-C değil MicroUSB olması.
  • Kutunun şarjının ne kadar kaldığına yönelik gösterge olmaması.
  • Top tasarımın bir dezavantajı olarak dış mekanda ve gürültülü ortamlarda yetersiz mikrofon.
  • Kulak zarını patlatacak kadar yüksek ses sevenlere az gelebilecek olan son ses seviyesi (Ben %80’in üzerine çıkamadım ama birçok yorumda yetmiyor diyenleri gördüğümden eksilere koyuyorum).
  • Uygulama desteğinin olmaması ve bu nedenle kontrollerin özelleştirilememesi.

Okuduğunuz için teşekkürler, faydalı olması dileğiyle.

GT1 Plus fiyatı:

GT1 XR fiyatı:

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,437
İsim
Mert Can Ergün
Eline sağlık

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Çok güzel olmuş. Ben de alacaktım araştırmamıştım şuan xiaomi ear buds var.
Haylou t15 modeli epey iyi şarj konusunda oyun moduna da sahip. Bu modelin de ses kalitesi çok iyi diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
Eline sağlık dostum. Yararlı bir konu olmuş.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Güncel fiyatı ekleyebilirisin

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Mikrofonu cidden çok kötü. Bizzat kullanmadım ama kullanan arkadaşımla Discord'dan vs. konuştuğumda sesi çok boğuktu ve dış sesleri biraz fazla alıyordu.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
T15 sanırım bu fiyattaki en iyi kulaklık herhalde genel anlamda. Her yönden bu kadar mı yeterli olur bir kulaklık. Bir de 9 aydır kullanıyorum, başına gelmeyen kalmadı hala daha çalışıyor.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Eren
Bilgisayara bağladın mı hiç? Bağladığında mikrofonu çalışıyor mu?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Güzel inceleme hocam eline sağlık, bu fiyatta alınabilecek en iyi TWS kulaklık olabilir belki ancak sadece 2 saat civarı şarjının gitmesi kullanmamam için bir neden.
Teşekkürler :) 2 saat civarı giden T15 olması lazım hocam, bu 5 saate yakın gidiyor.

Mikrofonu cidden çok kötü. Bizzat kullanmadım ama kullanan arkadaşımla Discord'dan vs. konuştuğumda sesi çok boğuktu ve dış sesleri biraz fazla alıyordu.
Maalesef bluetooth kulaklık-Windows PC eşleşmesinin problemi bu. AirPods da kullandım, onda bile Discord'da ses kötü gidiyordu.
Telefon görüşmesinde iç mekanda yeterli, dış mekanda kötü o konuda katılıyorum kesinlikle.

Bilgisayara bağladın mı hiç? Bağladığında mikrofonu çalışıyor mu?
Evet, BT dongle'la bilgisayarda kullanıyorum. Mikrofonu çalışıyor ama mikrofonun aktif olduğu online oyunlar ya da Discord konuşmalarında Windows'un codec sorunu yüzünden otomatik HandsFree moduna alıyor, hem duyduğunuz ses kalitesizleşiyor hem de mikrofon yeterli kalitede kullanılamıyor. Yani mikrofon kağıt üzerinde çalışıyor olsa da pratikte çalışmıyor kabul edin. Belki Windows 11'de AAC desteğiyle bu sorunu çözmüşlerdir, ben Windows 10 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel fiyatı ekleyebilirisin
Ben 199 TL'ye almıştım ama aldığım yerde stok bitmiş. Şu an 350 TL görünüyor, o fiyata bunun yerine GT1 XR alınır.
İkisinin de Akakçe linkini ekleyeyim yine de, belki tekrar stok gelir ya da gelmezse XR'a yönelinir (y)

mlhr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melih
Haylou GT1 Plus TWS Kablosuz Bluetooth Kulak İçi Kulaklık İncelemesi

10 gün önce satın aldığım, bu süreç içerisinde günlük hayatta aktif olarak kullandığım Haylou GT1 Plus’ın +’lar ve -‘ler şeklinde kısa bir incelemesini yapacağım.

Haylou GT1 XR’la birebir aynı kulaklıklar. XR’ın tek farkı şarj kutusunun daha büyük olması ve şarj göstergesinin olması. Yani burada yazılanların çoğu XR için de geçerlidir.

Daha önce zaten Haylou GT1 kullanıp memnun kalmıştım. Plus versiyonunda düz GT1’e göre birçok geliştirme yapılmış.

Teknik özellikler:

+’lar:
  • Dengeli ses karakteri. Fiyatına göre başarılı enstrüman ayrımı ve ses temizliği.
  • Güvenli sınırlarda kalan ses tonlaması. Sibilans sorunu olmaması.
  • Yürüyüş ve koşu sırasında kulaktan düşme yapmaması (kulak yapısına göre değişebilir).
  • Konforlu olması, aralıksız 2-3 saat kullanımda bile ağrı yapmaması (kulak yapısına göre değişebilir).
  • İç mekanda ve sessiz ortamda başarılı mikrofon.
  • Pantolonun çakmak cebine bile sığan miniklikte şarj kutusu.
  • Kutudan 3 farklı boyda kulak silikonu ve şarj kablosu çıkması (maliyeti üç kuruş olan kabloyu kutuya koymayan Oppo ve Xiaomi’ye selam olsun).
  • Qualcomm QC3020 bluetooth chipi.
  • Bağlantı stabilitesi, kopma sorunu yaşatmaması (Bağlanan cihaza göre değişebilir. BT 5.0 destekli iPhone ve PC'de bluetooth dongle’la deneyimim bu şekildeydi).
  • AptX codec desteği sunan belki de en ucuz TWS olması.
  • Video izlerken dudak-ses arasında hissedilir bir senkron problemi (gecikme) olmaması.
  • Dokunmatik kontrollerin tutarlı çalışması.
  • Vaat ettiği kullanım süresi değerlerini (5 saat, kutuyla beraber 18 saat) karşılayabilmesi.
  • Kulaklıkların ayrı ayrı bağlanabilmesi.
  • IPX5 su geçirmezlik sertifikası sayesinde tere ve su sıçramalarına karşı koruma sağlaması.
  • Üzerindeki led’lerin eşleşme sonrası sönmesi, böylelikle dışarda dikkat çekmemesi.

-‘ler:
  • Kutu şarj girişinin Type-C değil MicroUSB olması.
  • Kutunun şarjının ne kadar kaldığına yönelik gösterge olmaması.
  • Top tasarımın bir dezavantajı olarak dış mekanda ve gürültülü ortamlarda yetersiz mikrofon.
  • Kulak zarını patlatacak kadar yüksek ses sevenlere az gelebilecek olan son ses seviyesi (Ben %80’in üzerine çıkamadım ama birçok yorumda yetmiyor diyenleri gördüğümden eksilere koyuyorum).
  • Uygulama desteğinin olmaması ve bu nedenle kontrollerin özelleştirilememesi.

Okuduğunuz için teşekkürler, faydalı olması dileğiyle.

GT1 Plus fiyatı:

GT1 XR fiyatı:
bende gt1 pro var cok memnunum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Teşekkürler :) 2 saat civarı giden T15 olması lazım hocam, bu 5 saate yakın gidiyor.
Allah Allah, ben kullandım arkadaşta da var şu an yanımda ona da sordum 2-3 saat civarı gidiyor dedi ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom