Ses seviyesini yükseltince değil ama arada ses böyle robotik gibi oluyor resetliyorum düzeliyor.iyi fiyatmış acaba sizde sesler bozuluyormu belli bir seviyeden sonra?
Ses seviyesini yükseltince değil ama arada ses böyle robotik gibi oluyor resetliyorum düzeliyor.iyi fiyatmış acaba sizde sesler bozuluyormu belli bir seviyeden sonra?
o bendede oluyorda çok nadir oluyor. demekki sorun bendeymiş keşke zamanında iade etseymişim.Ses seviyesini yükseltince değil ama arada ses böyle robotik gibi oluyor resetliyorum düzeliyor.
ses bende de nadiren robotikleşiyor ama idare edilir benceo bendede oluyorda çok nadir oluyor. demekki sorun bendeymiş keşke zamanında iade etseymişim.
neyse hayırlı olsun.ses bende de nadiren robotikleşiyor ama idare edilir bencesanırım sarjı azalmaya başladı mı biraz sapıtıyor
onun dışında baya iyi kulaklık sevdim hani
bende alırken t15 ile gt1 plus arasında kalmıştım bende ses seviyesinden dolayı t15 aldım. keşke zamanında gt1 plus alsaymışımGT1 Plus aldım. 2 hafta kullandım ve görüşlerim: Şarj konusunda gayet başarılı 2 hafta yetti. Ses kalitesi ise 150 liralık bir kulaklığa göre çok başarılı. Ses seviyesi olarak gayet yüksek en azından beni sevindirdi. Her konuda beklediğimden iyiydi. T15 almama sebeplerime gelirsem. Realtek ve Qualcomm çip farkı büyük. Düşük gecikme, ses kalitesi, aralıksız 5 saat kullanım süresi, kutunun küçük hafif olup cepte belli olmaması, sesin kalitesini daha da iyileştiren, gecikmeyi düşüren aptx. T15 te oyun modu var fakat zaten Gt1 plus'un gecikme süresi çip ve aptxten dolayı çok düşük. Oyun modu açıkken de aralıksız 2 saat kullanabiliyorsunuz T15'i. T15 in tek artısı kutusunun bataryası ama GT1 plus'un artıları yukarıda bahsettiğim gibi çok. Yani ses kalitesine dikkat etmiyip sadece çok yüksek ses istiyorsanız T15 alın.
düz gt1 ile gt1 pro da kulaklıklar aynı sadece kutular değişiyor gt1 plusda ise kutu gt1 in kutusu ile aynı ama bu sefer kulaklıkta Qualcomm çipi kullanılıyor.Bişey soracağım Gt1 Pro , Plus Ben alırken karşılaştırma izleyerek PRO almıştım. Niye herkes Plus tercih ediyor. Artıları neydi ? Pro'nun ne dezavantajları var hatırlamıyorum.
Qualcomm ne işe yarıyor ?düz gt1 ile gt1 pro da kulaklıklar aynı sadece kutular değişiyor gt1 plusda ise kutu gt1 in kutusu ile aynı ama bu sefer kulaklıkta Qualcomm çipi kullanılıyor.
gt1 plusun ses kalitesi gt1 pronun şarj süresi daha iyi ayrıca pro da oyun modu varQualcomm ne işe yarıyor ?
Hee doğru ben oyun modu için almıştım.gt1 plusun ses kalitesi gt1 pronun şarj süresi daha iyi ayrıca pro da oyun modu var
gt1 plusun ses kalitesi gt1 pronun şarj süresi daha iyi ayrıca pro da oyun modu varben
o oyun modları pek bir işe yaramıyor hala çok fazla hissedilir biçimde gecikme varHee doğru ben oyun modu için almıştım.
ben olsam 2 sinin karışımı gt1 xr alırdımgt1 plusun ses kalitesi gt1 pronun şarj süresi daha iyi ayrıca pro da oyun modu var
ben alığım zaman xr yoktuo oyun modları pek bir işe yaramıyor hala çok fazla hissedilir biçimde gecikme var
ben olsam 2 sinin karışımı gt1 xr alırdım