Neler Yeni

Haylou gt1 pro kulaklık kutusunun bataryasını lehimlemek

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mehmet ali soylu
Arkadaşlar selam,
Kulaklık kutusu yere düşünce bataryasının bağlantısı kopmuş. Lehimlettirmek için bir telefoncuya götürdüm. yaparız ama yanlış olursa kart komple yanar dedi ( şu an şarja takınca içindeki kulaklıkları şarj ediyor ama bataryası şarj almıyor)

Kesin olarak hangi kablo nereye lehimlenecek söyleyebilecek biri var mı ?
067e31ae-415a-48ec-b07f-4ca734e2e6d6.jpg

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar selam,
Kulaklık kutusu yere düşünce bataryasının bağlantısı kopmuş. Lehimlettirmek için bir telefoncuya götürdüm. yaparız ama yanlış olursa kart komple yanar dedi ( şu an şarja takınca içindeki kulaklıkları şarj ediyor ama bataryası şarj almıyor)

Kesin olarak hangi kablo nereye lehimlenecek söyleyebilecek biri var mı ?Alıntıyı görüntüle
garantisi yok mu?

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
mehmet ali soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmayacak markalara eklendi
hepsiburadadan aldım satıcı HB diye güvenip aldım.
Diyorlar ki kutusu olmadığı için hangi garanti firmasının baktığını bilmiyoruz. Gerekli bigliler dış kutuda yazıyormuş sanırım.
Suç haylouda değil net şekilde hepsiburadada diye düşünüyorum.
Faturada veya hb sisteminde garanti sağlayıcısının bilgilerinin yer alması gerekiyordu.

Önce yolladım söylediğim durumdan reddettiler sonra aradım konuştum şarj kutusunda yazan seri no vs ile bulunmaz mı dedim, fotoğrafını attım. tamam yollayıngönderelim dediler ve yine reddedip bana yolladılar aynı sebepten dolayı. Bunların aptallığı yüzünden hem yol parası hem zamanım gitti hem de garantiden yararlanamadım...

Top Bottom