Maksimum bütçeniz nedir? Klavye mouse vb. de dahil olsun mu?Merhabalar bu ay yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum parçalar uyumlu mu?, herhangi bir sıkıntı varmı diye merak ettim yardım ederseniz sevinirim. Alcağım hazır sistemi aşağıya bırakıyorum.Alıntıyı görüntüle
Fiyat neMerhabalar bu ay yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum parçalar uyumlu mu?, herhangi bir sıkıntı varmı diye merak ettim yardım ederseniz sevinirim. Alcağım hazır sistemi aşağıya bırakıyorum.Alıntıyı görüntüle
68k civarı bu sistem.Fiyat ne
Biraz pahalı geldi hocamBütçem kasa ve monitör dahil maksimum 70k civarı.Mouse klavye falan var onları erkenden almıştım sadece kasa ve monitör eksik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
68k civarı bu sistem.
Bütçem kasa ve monitör dahil maksimum 70k civarı.Mouse klavye falan var onları erkenden almıştım sadece kasa ve monitör eksik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
68k civarı bu sistem.
Yukarıdaki sistemde psunun MSI veya fsp yapılması lazım.![]()
RADEON-BTS /AMD Ryzen 7 7800X3D/ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
RADEON-BTS /AMD Ryzen 7 7800X3D/ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB/32GB DDR5/1TB M.2 SSD/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kwww.mediamarkt.com.tr