Ben de hazır sistem aldım benim anakart da desteklemiyor ben bundan aldım ama daha deneme şansım olmadı. Bu tarz bir ürün alabilirsiniz.Hazır sistem aldım anakartta wifi ve bluetooth özelliği yok bir şekilde wifi ve bluetooth bağlamak mümkün müdür kablolu bağlantı çekmeyecek gibiyim o yüzden soruyorum
Anakartında yoksa bluetooth,wifi dungen alman lazımHazır sistem aldım anakartta wifi ve bluetooth özelliği yok bir şekilde wifi ve bluetooth bağlamak mümkün müdür kablolu bağlantı çekmeyecek gibiyim o yüzden soruyorum
elektrikçiden ethernet kablosu al en sağlıklısı budur performans kaybıda yaşamazsınHazır sistem aldım anakartta wifi ve bluetooth özelliği yok bir şekilde wifi ve bluetooth bağlamak mümkün müdür kablolu bağlantı çekmeyecek gibiyim o yüzden soruyorum
Ms çok artar mı fps oyunu oynayacağımBluetooth için buna bakabilirsin.Fiyat artmış gerçi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buda olur.
Wifi içinde bunu kullanıyorum. Şimdilik sıkıntı yok işimi görüyor.
Ya orası öyle de yapabilir miyim bilmiyorum üst kattan çekilecek ortak wifielektrikçiden ethernet kablosu al en sağlıklısı budur performans kaybıda yaşamazsın
Nasıl yaniBluetooth bağlantısı için TP-Link ürününü satın alabilirsiniz.
Wi-Fi çekmesi içinde anakarta bağlanan alıcılı bir kart seçebilirsiniz. Şuan aklımda olan veya bildiğim yok.
O nedirAnakartında yoksa bluetooth,wifi dungen alman lazım
Denediğiniz zaman bilgilendirebilir misinizBen de hazır sistem aldım benim anakart da desteklemiyor ben bundan aldım ama daha deneme şansım olmadı. Bu tarz bir ürün alabilirsiniz.
Anladım teşekkürler deneyeceğimpardon yanlıs okumusum
https://www.hepsiburada.com/tp-link...b-adaptor-p-HBCV0000125QH2?magaza=Hepsiburada bluetooth ıcın
https://www.hepsiburada.com/torima-1300-mbps-2-4-5-ghz-dual-band-usb-adapter-wireless-p-HBCV000043A8YG?magaza=Pamir Bilgisayar wifi için boyle bısey olabılır ama kablo en saglıklısı
Tabi ki, bu arada uzun vade için düşünüyorsanız (benim gibi kablo çekme imkanınız yoksa ) usb almayın.Ms çok artar mı fps oyunu oynayacağım
Ya orası öyle de yapabilir miyim bilmiyorum üst kattan çekilecek ortak wifi
Nasıl yani
O nedir
Denediğiniz zaman bilgilendirebilir misiniz
Anladım teşekkürler deneyeceğim