Neler Yeni

HAZIR SİSTEM Alınır mı???

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
Hocam anakart olarak Asus prime b550mk seçin 4 ram slotlu ama argb girişi yok argb girişli olan 200tl daha fazla fakat ondada 4 ram slotu yok sen karar ver.
Kasa olarak MSI MAG forge 120a seçin içindeki power vesayre güzel hava akişıda güzel.
az daha eklerim performansı etkilyen şeyler varsa yoksa 16gb ram yetermi AAA oyunları için aklımdaki sorular gitsin tamamdır alcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MUHAMMET EMİN ÖZEN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Ve Teknoloji ile ilgili her şey
Instagram
muhammet.emin.ozen17
Twitter
m_emin_ozen17
Alınır

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Arda Teksin
az daha eklerim performansı etkilyen şeyler varsa yoksa 16gb ram yetermi AAA oyunları için aklımdaki sorular gitsin tamamdır alcam
stok fan ile gelecek sonradan kule tipi bir soğutucu alınabilir fakat ben montajla falan uğraşmak istemiyorum direk kurulu gelsin dersen
nzxt t120 ekleyebilirsin
anakartı 4 ram slotlu olanı alırsan dediğim gibi argb girişi mevcut olmicak o yüzden 2 ram slotlu ve argb girişli olanı alman daha mantıklı olur 16gb ram yeterlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
dursun altun
stok fan ile gelecek sonradan kule tipi bir soğutucu alınabilir fakat ben montajla falan uğraşmak istemiyorum direk kurulu gelsin dersen
nzxt t120 ekleyebilirsin
anakartı 4 ram slotlu olanı alırsan dediğim gibi argb girişi mevcut olmicak o yüzden 2 ram slotlu ve argb girişli olanı alman daha mantıklı olur 16gb ram yeterlidir.
IMG_0666.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu fiyata nasıl oldu demi 1080p ultra için tam oldu?

IMG_0666.png

bu fiyata nasıl oldu demi 1080p ultra için tam oldu?
modart olması sıkıntı yaratırmı?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Arda Teksin
Top Bottom