sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
merhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?
sinerji-itopya- gaminggentrmerhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?
Peki hazır sistem için önerebileceğiniz güvenli bir site var mıdır?Bana kalsa her zaman toplama daha iyidir ya. Hazır sistemler de bazı parçalar alt seviye oluyor fiyattan kısmak için. Toplamada istediğin, kaliteli parçayı seçebilirsin.
Peki hazır sistem için önerebileceğiniz güvenli bir site var mıdır?
kendine fiyat performans olduğunu düşündüğün herhangi bir sistem bul ve buraya at burada değerlendirip sana özelleştirmede, site güvenirliliğinde yardımcı olacaklardır zaten.merhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?
Yani Normalde 2 sene öncesine kadar toplama Sistemleri savunuyorum Ama malesef günümüzde FAiş fiyatlar Aşırı arttığı için Hazır sistemlerde Firmalar bazen %70 kâr değilde %60 vs. Yapıyorlar bu sayede hazır sistemler daha ucuz olabiliyor ama tabi iki kesin değil yani piyasada şuan Bı o kadar'da toplamadan daha pahalı veya Parçaları rezil sistemler var (Toplama Sistemler Genelde Kasım indirimleri gibi büyük indirim günlerinde İyi fiyata geliyor artık)merhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?
Güvenilir site ve mağazaları var. İstanbul'da sadece diye biliyorum.Mesela bu site iyi midir?![]()
ELITE-4060Ti / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. . AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4060Ti ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
bu sitelerin hepsinden alısveris yapabilirsinburdaki sitelein hepsi güvenilirdir sadece ebrar bilgisayar hakkında bir bilgim yok eksra olarak gencergaminge de bakabilirsin