merhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?
Yani Normalde 2 sene öncesine kadar toplama Sistemleri savunuyorum Ama malesef günümüzde FAiş fiyatlar Aşırı arttığı için Hazır sistemlerde Firmalar bazen %70 kâr değilde %60 vs. Yapıyorlar bu sayede hazır sistemler daha ucuz olabiliyor ama tabi iki kesin değil yani piyasada şuan Bı o kadar'da toplamadan daha pahalı veya Parçaları rezil sistemler var (Toplama Sistemler Genelde Kasım indirimleri gibi büyük indirim günlerinde İyi fiyata geliyor artık)
Kısaca en iyisi Bütçeni yaz ve ne istediğini /ni için İstediğini vs. Yaz Konu aç İnsanlar sana önersin (Eğer sistemler veya piyasa hakkında çok fikrin yoksa)
Not: Eğer Kartla vs. Değilde Nakit ile Alacaksan Kesinlikle Tavsiyem 2.El'den al çok daha ucuz Ve RTX 4000 Serisi gibi kartlar henüz 1 senelik oldukları için 2.el'de sıfır gibi ve garantili şekil'de bulabiliyorsun
Güvenilir Sitelere gelince
Vatan/İtopya/Gaming.gen.tr/İnce Hesap vs. Gibi bir sürü site var ama Bence Asıl Soru Güvenilir siteden ziyade Hizmeti iyi site diye olmalı Yani Mesela bazı siteler ürününü sapa sağlam getirir sorun olmadan ama sonra garantikik bir durum olunca vs. aldığına pişman ederler vs.