Neler Yeni

Hazır sistem almak için en güvenilir site önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
merhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?

Carlsson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
burak yılmaz
Discord
cevll
merhaba. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum sizce en güvenilir türk site hangisidir? Ve sizce toplama sistem mi daha iyidir hazır sistem mi daha iyidir?
sinerji-itopya- gaminggentr

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Yunus Şahin
Bana kalsa her zaman toplama daha iyidir ya. Hazır sistemler de bazı parçalar alt seviye oluyor fiyattan kısmak için. Toplamada istediğin, kaliteli parçayı seçebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalsa her zaman toplama daha iyidir ya. Hazır sistemler de bazı parçalar alt seviye oluyor fiyattan kısmak için. Toplamada istediğin, kaliteli parçayı seçebilirsin.
Peki hazır sistem için önerebileceğiniz güvenli bir site var mıdır?

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
kendine fiyat performans olduğunu düşündüğün herhangi bir sistem bul ve buraya at burada değerlendirip sana özelleştirmede, site güvenirliliğinde yardımcı olacaklardır zaten.

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Sami Yusuf Aksu
burdaki sitelein hepsi güvenilirdir sadece ebrar bilgisayar hakkında bir bilgim yok eksra olarak gencergaminge de bakabilirsin

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-31 225544.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-31 225544.png
    44.1 KB · Hit: 28

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Yani Normalde 2 sene öncesine kadar toplama Sistemleri savunuyorum Ama malesef günümüzde FAiş fiyatlar Aşırı arttığı için Hazır sistemlerde Firmalar bazen %70 kâr değilde %60 vs. Yapıyorlar bu sayede hazır sistemler daha ucuz olabiliyor ama tabi iki kesin değil yani piyasada şuan Bı o kadar'da toplamadan daha pahalı veya Parçaları rezil sistemler var (Toplama Sistemler Genelde Kasım indirimleri gibi büyük indirim günlerinde İyi fiyata geliyor artık)

Kısaca en iyisi Bütçeni yaz ve ne istediğini /ni için İstediğini vs. Yaz Konu aç İnsanlar sana önersin (Eğer sistemler veya piyasa hakkında çok fikrin yoksa)

Not: Eğer Kartla vs. Değilde Nakit ile Alacaksan Kesinlikle Tavsiyem 2.El'den al çok daha ucuz Ve RTX 4000 Serisi gibi kartlar henüz 1 senelik oldukları için 2.el'de sıfır gibi ve garantili şekil'de bulabiliyorsun

Güvenilir Sitelere gelince
Vatan/İtopya/Gaming.gen.tr/İnce Hesap vs. Gibi bir sürü site var ama Bence Asıl Soru Güvenilir siteden ziyade Hizmeti iyi site diye olmalı Yani Mesela bazı siteler ürününü sapa sağlam getirir sorun olmadan ama sonra garantikik bir durum olunca vs. aldığına pişman ederler vs.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri