Neler Yeni

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Existentia

80+ Silver
Bende bu tarzda site yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
hocam yazılım biliyorsanız nodejs + puppeteer biraz chatgpt ile nasıl yapacağınızı deneme yanılmaya bulursunuz ilk deneme sürümünü neredeyse tamamen chatgpt yazdı adım adım üstünde geçerek iyileştirebilirsiniz ilk bir sitenin bütün ürünlerini JSON olarak nasıl çekerim diye deneyerek başlayabilirsiniz

EymenB61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eymen Bektaş
hocam yazılım biliyorsanız nodejs + puppeteer biraz chatgpt ile nasıl yapacağınızı deneme yanılmaya bulursunuz ilk deneme sürümünü neredeyse tamamen chatgpt yazdı adım adım üstünde geçerek iyileştirebilirsiniz ilk bir sitenin bütün ürünlerini JSON olarak nasıl çekerim diye deneyerek başlayabilirsiniz
Tessekkur ederim başarılar

Existentia

80+ Silver
Bilgileri Web Scraping yoluyla mı çekiyorsun yoksa API falan mı kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam elinize sağlık yararlı bir paylaşım olmuş. Geliştirirken kullandığınız teknolojileri, paketleri ve dili paylaşabilir misiniz ?

Benim de aklımda vardı böyle bir şey yapmak ama işte burada da bahsettiğin gibi birsürü derdi var. Tüm sayfaları tek tek gezmek gerekiyor hangi aralıkla gezeceksin bi de engelliyolar vs websitesinin içinde değiştiriyolar bazı şeyleri yazdığın kod boşa gidiyor güncellemek vs gerekiyor.

Allah kolaylık versin sana.

hocam öncelikle site efsane olmuş bende site projesi yapmaya çalışıyordum ama bırakmıştım siteyi yapmada önerdiğin kanal yada kaynak varmıdır acaba

Kral ders versene adamlardan habersiz güncel veriyi nasıl çekebiliyorsun 😅

Bence s_inerji hata yapmış en uygun hazır sistemler arasında s_inerji başta

Open source hale getirdim ilk mesajda linki var hocam artık inceleyebilirsiniz çok temiz yazmadım ama bakmak isterseniz bakabilirsiniz

Son düzenleme:

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Selim Ege Aydemir
elveda üstat bu 1 aylık yardım için teşekkür ederiz harikaydı site ve seni özleyeceğiz, elveda
Arkadaşlar bir sürü sorun yaşadığımdan ve yeteri kadar vakit ayıramadığımdan ayrıca projeye ilginin çok düşmesinden dolayı projeyi public hale getiriyorum sizden ricam inceleyecek ya da fork edicek arkadaşların "star" vermesidir.

Bir hafta sonu projesi olarak böyle bir site yaptım. Henüz tamamlanmadı, ancak şu an bir hazır sistem satan sitelerdeki sistemleri tek site üzerinde filtreleyerek bakmanızı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Böylece site site gezmenize gerek kalmayacak. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız benle paylaşmanız çok faydalı olur.

Yeni ve kalıcı URL adresim

IPerseus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
KAAN
Hocam ekran kartı ismini tam nasıl yazmam gerekiyor çünkü filtre kısmına yazdığımda çıkmıyorda

Existentia

80+ Silver
Hocam ekran kartı ismini tam nasıl yazmam gerekiyor çünkü filtre kısmına yazdığımda çıkmıyorda
hocam sistemi kapattım ne yazık ki sürekli sorun çıkıyordu artık işten güçten vakit bulup düzeltmiyorum

elveda üstat bu 1 aylık yardım için teşekkür ederiz harikaydı site ve seni özleyeceğiz, elveda
Rica ederim hocam, projeyi açık hale getirdim belki forumdan birileri alıp geliştirmeye devam eder ne yazık ki işten güçten vakit bulamıyordum sürekli bir sorun çıkıyor ama bunları çözücek vaktim ve enerjim yok yine de desteginiz için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
x
siteye şu an erişim var mı

Not Found​

The train has not arrived at the station. gibi bir hata veriyor

Top Bottom