Hazır sistem hakkında

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
9999
Sistem hakkında ne düşünüyorsunuz
Buna uygun f/p mönitör önerileriniz nelerdir

1614816510623.png

Siparişini verdim de mönitör konusunda kararsızım özellikle 144- 240 tercihinde
parçalar fena değil bir miktar darboğaz yaşayabilirsiniz. fiyat itibariyle baktığımızda şuan için daha iyi bir seçenek zaten yok. ilerleyen zamanlarda gerekli upgradeleri yaparak kullanabilirsiniz.

monitör için bütçeniz nedir?

parçalar fena değil bir miktar darboğaz yaşayabilirsiniz. fiyat itibariyle baktığımızda şuan için daha iyi bir seçenek zaten yok. ilerleyen zamanlarda gerekli upgradeleri yaparak kullanabilirsiniz.

monitör için bütçeniz nedir?
2-2.5 arası , 240 hz mönitör ile darbogazı önleyebilir miyim onu düşünüyorum.

ekran kartı, ihtiyaç duyduğu hesaplamalar işlemci tarafından yapılmadığı sürece belirli kareleri işlemekte başarısız olur. en basit anlamıyla darboğaz bundan oluşur. çevre birimleri ile alakası yok.

düzeltme yapayım. monitörün şu şekilde bir etkisi olabilir 1920x1080 çözünürlük yerine daha yükseğini tercih edip. oyunları yüksek çözünürlükte oynarsanız darboğaz olmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve öyle aman aman fps kayıpları, dropları yaşatacak bir darboğazdan bahsetmiyoruz. oyundan oyuna nadiren değişebilecek etkiler bunlar. ileri de değiştirmeniz gerekir keyfi olarak sadece. hayırlı olsun sisteminiz.

monitörle önleyebileceğiniz bir şey değil o. ekran kartı, ihtiyaç duyduğu hesaplamalar işlemci tarafından yapılmadığı sürece belirli kareleri işlemekte başarısız olur. en basit anlamıyla darboğaz bundan oluşur. çevre birimleri ile alakası

monitörle önleyebileceğiniz bir şey değil o. ekran kartı, ihtiyaç duyduğu hesaplamalar işlemci tarafından yapılmadığı sürece belirli kareleri işlemekte başarısız olur. en basit anlamıyla darboğaz bundan oluşur. çevre birimleri ile alakası yok.

düzeltme yapayım. monitörün şu şekilde bir etkisi olabilir 1920x1080 çözünürlük yerine daha yükseğini tercih edip. oyunları yüksek çözünürlükte oynarsanız darboğaz olmayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve öyle aman aman fps kayıpları, dropları yaşatacak bir darboğazdan bahsetmiyoruz. oyundan oyuna nadiren değişebilecek etkiler bunlar. ileri de değiştirmeniz gerekir keyfi olarak sadece. hayırlı olsun sisteminiz.
Teşekkürler , sistemi tamamen kurup bir 4-5 ay sonra 5600x e upgradelesem işlemciyi bir 4-5 yıl beni götürür sanırım

Teşekkürler , sistemi tamamen kurup bir 4-5 ay sonra 5600x e upgradelesem işlemciyi bir 4-5 yıl beni götürür sanırım
evet götürür..

144 hz gayet işinizi görecektir. 144 hz 2k almak daha iyi bir tercih olur bence

bunu da ekleyeyim. ( bu gerçekten fiyat performans olarak baya iyi gibi görünüyor, incelemelerine bakarsınız )

İlgin için çok teşekkür ederim , nöbetim bitsin detaylı bakacağım

Geri