hazır sistem neden çok ucuz

emin9090

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba , bir hazir sistem toplama.videosu izledim sistem 17 bin tl , daha sonra sistemde.kullanilan ekran kartinin fiyatini araştirdim 15 bin tl.bandinda satiliyor, komple sistemim 17 bin olmasi cok mantiksiz, kullanilan ekran kartlari ikinci el midir ,mining çikması mıdır

Link atarsan veya sistemin bilgisini paylaşırsan daha çok yardımcı olurum

Hazır sistem satmak olabilir mi ??

merhaba , bir hazir sistem toplama.videosu izledim sistem 17 bin TL , daha sonra sistemde.kullanilan ekran kartinin fiyatini araştirdim 15 bin TL.bandinda satiliyor, komple sistemim 17 bin olmasi cok mantiksiz, kullanilan ekran kartlari ikinci el midir ,mining çikması mıdır
Karta yanlış bakmışsınızdır

merhaba , bir hazir sistem toplama.videosu izledim sistem 17 bin TL , daha sonra sistemde.kullanilan ekran kartinin fiyatini araştirdim 15 bin TL.bandinda satiliyor, komple sistemim 17 bin olmasi cok mantiksiz, kullanilan ekran kartlari ikinci el midir ,mining çikması mıdır
Mining durumları yüzünden ekran kartlarının piyasası uzun zamandır artmış durumda. Mining için insanlar satın aldığından dolayı ekran kartları tekil satışlarda yüksek hazır sistem satışlarında çok daha uygun fiyata indirildi.

yeni.uye oldugumdan dolayı, farklı bir linkin sorun olacağini dusunuyordum , technopat tebilon vega sistemi youtubede videosu mevcuttur ekran kartı ASUS GeForce TUF RTX 3060 GAMING V2 OC 12GB GDDR6 192Bit NVIDIA Ekran Kartı

yeni.uye oldugumdan dolayı, farklı bir linkin sorun olacağini dusunuyordum , technopat tebilon vega sistemi youtubede videosu mevcuttur ekran kartı ASUS GeForce TUF RTX 3060 GAMING V2 OC 12GB GDDR6 192Bit NVIDIA Ekran Kartı
14 bine de rtx 3060 sistem var hocam. Kartın ederi 15 bin değil.

kartlari ayri ayri daha pahalidan satiyorlar cunku miningciler ucuza gorunce abanip stok birakmiyor. komple sistem almak iste miningcilerin isine gelmiyor, daha bireysel tuketiciye yonelik bir ticaret anlayisi oldugundan, islemcileri de toplu halde kutusuz edindiklerinden, genel olarak daha ucuza satiyorlar hazir sistemleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,678
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri