Gece yarısına doğru bi hazır sistem alacağım onun için sizlerden 25k fiyat bandın da hazır sistem önerileri bekliyorum.
Anakart, işlemci ve ram değiştirmen gerekli kaliteli parçalar alayım dersen 2 3 sene sonra kim bilir kaça patlar.ileride ddr5 e geçsem çok mu zahmetli olur
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Mantıklı karar. İşlemci soğutucu thermalright peerless assassin 120 alabilirsin.bu sistemde karar kılıyorum o zaman
anladım teşekkür ederimMantıklı karar. İşlemci soğutucu thermalright peerless assassin 120 alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha uyguna gelsin dersen buda olabilir.
Ayrıca ileride paran olduğunda bir 16gb daha ram alırsan tadından yenmez.Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu
Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Rica ederim hayırlı geceler.anladım teşekkür ederim
Bune hocam tam olarak ?IZOLY Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
IZOLY Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com