Bu sisteme bakmıştım hatta bunu almak istiyorum ama yorumlarını okuyunca biraz soğudum cw sorunu falan varmış bide sistem 2K olduğu için 1080 p monitörde dar boğaz yapıyomuş galibaBu daha iyi bir sistem 4060ti'den ama AMD tarafına sıcak değilsen farklı.
Ram ve SSD yükseltip 33K alırsın.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
ne tür oyunlar oynuyorsun 1080p de hikayeli oyunlarda hissedersin darboğazı fps oyunlarında hissetmesinBu sisteme bakmıştım hatta bunu almak istiyorum ama yorumlarını okuyunca biraz soğudum cw sorunu falan varmış bide sistem 2K olduğu için 1080 p monitörde dar boğaz yapıyomuş galiba
Alırsam ssd 1tb yapıp kasa enermax 700w yapicam ram de 36cl yapıp 2-3 ay sonra yanına bi 16 daha eklicem
Fps oyunlarının hepsini oynarım hikayeli oyunlarda oynicam mesela the last of us çok mu hissederim darboğazıne tür oyunlar oynuyorsun 1080p de hikayeli oyunlarda hissedersin darboğazı fps oyunlarında hissetmesin
ben rdr2 oynuyorum fazla hissetmiyorum hissediyorum arada drop lıyor ama rahatsız etmiyor beniFps oyunlarının hepsini oynarım hikayeli oyunlarda oynicam mesela the last of us çok mu hissederim darboğazı
Senin sistem neydi bide monitörben rdr2 oynuyorum fazla hissetmiyorum hissediyorum arada drop lıyor ama rahatsız etmiyor beni
Senin sistem neydi bide monitör
Pc hocası gg9 a kendi soğutması yeter mjİmzada ki sistem
Bu sisteme zaten 2K monitör olur, ayrıca binlerce insan alıyor ve arada 10kişiye CoilWhine denk gelmesi çok normal.Bu sisteme bakmıştım hatta bunu almak istiyorum ama yorumlarını okuyunca biraz soğudum cw sorunu falan varmış bide sistem 2K olduğu için 1080 p monitörde dar boğaz yapıyomuş galiba
Alırsam ssd 1tb yapıp kasa enermax 700w yapicam ram de 36cl yapıp 2-3 ay sonra yanına bi 16 daha eklicem
Assassin Spirit her türlü yeter.Pc hocası gg9 a kendi soğutması yeter mj
1080p monitör var almalımıyım yani bu sistemi bende ilk defa alcam karar veremedimBu sisteme zaten 2K monitör olur, ayrıca binlerce insan alıyor ve arada 10kişiye CoilWhine denk gelmesi çok normal.
Her üretim serilerinde normal olan şeyler bunlar. Çok yüksek ses olması lazım ki ayrıca kasanın içindeki parçadan bunu duyabilsin, o zaman da zaten değişim talep edilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Assassin Spirit her türlü yeter.