Hazir Si̇stem Öneri̇si̇

Umut Kerem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
SELAMLAR ÖNCELİKLE HAZIR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIN BİR ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ BİR F/P SİSTEM YAPAR MI ACABA ?

Bütçe?

SELAMLAR ÖNCELİKLE HAZIR SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YAKIN BİR ZAMANDA DONANIM ARŞİVİ BİR F/P SİSTEM YAPAR MI ACABA ?
Yapsa da alman çok zor olur. 500 Stok altında ki sistemler pek dayanmıyor. Haziran ayında %90 ihtimalle sistem gelir diye tahmin ediyorum. Ancak bu ay başka sistem gelir mi ? Bilemem.

Yapsa da alman çok zor olur. 500 Stok altında ki sistemler pek dayanmıyor. Haziran ayında %90 ihtimalle sistem gelir diye tahmin ediyorum. Ancak bu ay başka sistem gelir mi ? Bilemem.
tamam teşekkür ederim

Bir sürü kanal var her ay illaki 1 2 tanesi hazır sistem yapıyor takip et kap

Yaptıgı sistemler karlı oluyot diğer pclere göre beklemeni fırsat toplamani tavsiye ederim bildirimleri falan aç hızlı olman lazım

Bütçe? Donanım arşivi bence bu ayın sonuna yada haziran ayının başında sistem çıkarabilir ama yetişmek kolay değil

İtopyada TeknoGamer hazır sistemi var 2060 ryxen 5 4500 16gb ram ben geçen hafta ondan aldım 10k ya şimdi 14k fln olmuş bütçen varsa öneririm

Geri