alici45400
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba , 3 hafta önce itopyadan hazır sistemli bir bilgisayar aldım bilgisayar geldi, geldiği 3. gün yeniden başlatma sorunu yaşadım en sonunda mavi ekrana düşüp kapandı. Bende bilgisayarımı geri gönderdim ve yeni işletim sistemi kurulu şekilde tarafıma ulaştı. Rutin şekilde kullanmaya başlayacaktımki yine aynı sorun ile karşılaştım.
Sırası ile ;
Ram ve SSD'den şüpheleniyorum hala ama tam bir sonuca varamadım. İşim yüzümden geride gönderme durumum olmuyor. Bilgisayarıda işim için aldığımdan benim için önem taşıyor yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. Forumda benzer konular var ama sonuçlanmamış. O yüzden tekrar açma gereği duydum.
Sırası ile ;
- Bios güncellemesini yaptım.
- Ramleri tek tek ve slotların yerini değiştirerek denedim. (2. SLOT TEK RAM taktığımda ilginç bir şekilde bir süre sorunu yaşamadım)
- Sistemi teste soktum sıcaklıklar normal.
Ram ve SSD'den şüpheleniyorum hala ama tam bir sonuca varamadım. İşim yüzümden geride gönderme durumum olmuyor. Bilgisayarıda işim için aldığımdan benim için önem taşıyor yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. Forumda benzer konular var ama sonuçlanmamış. O yüzden tekrar açma gereği duydum.