Neler Yeni

Hazır Sistem Vida/Kablo Ne İşe Yarıyor

erennns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
Bütçe
40000
Hayatımda ilk defa hazır sistem aldım içerisinde vidalar ve kablo çıktı vidalar tahminimde kendi atölyelerinde kullandıkları vidalardan kullandıkları için çıkmış olabilir diğeri işlemci kapağı ve ekran kartı soket koruması fakat diğer kablonun ne işe yaradığını anlamadım bu kabloyu bir yere takmam gerek mi ve vidalar yedek mi yoksa takacak mıyım

Ekler

• IMG_2192.jpeg
    IMG_2192.jpeg
    1.4 MB · Hit: 29
  • IMG_2193.jpeg
    IMG_2193.jpeg
    1.6 MB · Hit: 26

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hayatımda ilk defa hazır sistem aldım içerisinde vidalar ve kablo çıktı vidalar tahminimde kendi atölyelerinde kullandıkları vidalardan kullandıkları için çıkmış olabilir diğeri işlemci kapağı ve ekran kartı soket koruması fakat diğer kablonun ne işe yaradığını anlamadım bu kabloyu bir yere takmam gerek mi ve vidalar yedek mi yoksa takacak mıyım
Hocam bunları anakart kutusuna koyup saklayın. Sisteminiz amd ise intele uyumlu vida ve kablolar, intel ise amd ye uyumlu vidalar ve kablolar. Bir şey yapmanıza gerek yok herkesten çıkıyor bunlar.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
Hazır sistem pc toplanmışsa artan kablo ve vidalardır. Size tak çalıştır vaziyette teslim ederler.

erennns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem pc toplanmışsa artan kablo ve vidalardır. Size tak çalıştır vaziyette teslim ederler.
peki bir iki şey daha soracağım aldığım ekran 4k 144hz içerisinden hdmi çıkıyor ben hdmi o kalite ve hz verir mi yoksa display port kablosu alayım mı birde internette windows ürün anahtarları satıyorlar 25-100tl arası ondan alsam sıkıntı çıkarır mı

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Kemal
peki bir iki şey daha soracağım aldığım ekran 4k 144hz içerisinden hdmi çıkıyor ben hdmi o kalite ve hz verir mi yoksa display port kablosu alayım mı birde internette windows ürün anahtarları satıyorlar 25-100tl arası ondan alsam sıkıntı çıkarır mı
Sanırım bu tabloya göre dp kablosu alman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende netten golisans diye bir yerden aldım ama forumlarda bak illaki konuları vardır

Ekler

• IMG_8461.jpeg
    IMG_8461.jpeg
    167.3 KB · Hit: 7

erennns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım bu tabloya göre dp kablosu alman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende netten golisans diye bir yerden aldım ama forumlarda bak illaki konuları vardır
çok teşekkür ederim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Burak
Kanks kablo sata diye biliyorum yanlış görmediysem vidalar.ise anakart.vb şeyler için hdd ssd vb şeyler için.olmasi lazım

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Display port alırsanız daha sağlıklı olur hocam. Lisansları da sağlamlisans'dan alın en güvenilir sitelerden birisi. https://www.saglamlisans.com/

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ustanın iyisi vida artırandır diye bir şey duymadın mı ?

erennns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90