Hazır Sisteme Ram önerisi

Bu ikisiyle aynı ram değil mi hocam? Sadece 1 adet satılıyor. Neden 1 adet satıyor hepsiburada
Post automatically merged:

Hocam siz ikisini aynı anda mı şipariş verdiniz farklı farklı mı? Ve naysla indirim almak için iş bank mı olması gerekiyor

Son düzenleme:
Bu ikisiyle aynı ram değil mi hocam? Sadece 1 adet satılıyor. Neden 1 adet satıyor hepsiburada
Attığınız tüm ramler hemen hemen birbiriyle aynı. İçinize hangisi siniyorsa onu alın. Benim aldığım modelden 1 tane stok kalmış sanırım o nedenle 1 tane ekletiyor. Dün ben alırken 4 adet ekletiyordu. Ben yanlışlıkla ek 1 tane daha alıp iptal ettim, belki o da stoklara yanısr ve 2 tane alabilirsiniz.

Ben iki ayrı sipariş ile aldım. Birinde Nays kullandım, birinde Nkolay. Toplamda 500 TL cashback almış oldum. İş bankası olmasıan gerek yok, ayrıca indirip kurabilirsin. Detaylarını google'da arayabilirsin nays ve nkolay nasıl kullanılır diye.

Attığınız tüm ramler hemen hemen birbiriyle aynı. İçinize hangisi siniyorsa onu alın. Benim aldığım modelden 1 tane stok kalmış sanırım o nedenle 1 tane ekletiyor. Dün ben alırken 4 adet ekletiyordu. Ben yanlışlıkla ek 1 tane daha alıp iptal ettim, belki o da stoklara yanısr ve 2 tane alabilirsiniz.

Ben iki ayrı sipariş ile aldım. Birinde Nays kullandım, birinde Nkolay. Toplamda 500 TL cashback almış oldum. İş bankası olmasıan gerek yok, ayrıca indirip kurabilirsin. Detaylarını google'da arayabilirsin nays ve nkolay nasıl kullanılır diye.
siz aldığınız için alamıyorsunuz ben alabiliyorum. Siz ikisini aynı anda mı aldınız yoksa teker teker mi

Şimdi kontrol ettim doğrudur, hesap başı maks. 4 adet ile sınırlamışlar. Ben teker teker aldım, farklı kampanyalar kullandığım için. Siz 1 kampanya(nays) kullanacaksanız tek seferde 2 adet alabilirsiniz.

Şimdi kontrol ettim doğrudur, hesap başı maks. 4 adet ile sınırlamışlar. Ben teker teker aldım, farklı kampanyalar kullandığım için. Siz 1 kampanya(nays) kullanacaksanız tek seferde 2 adet alabilirsiniz.
Ben nays kullanmıyorum hocam world mobil ilede 200TL puan geliyor

aldım hocam bende RAM'leri teşekkürler

Son düzenleme:
Ben nays kullanmıyorum hocam world mobil ilede 200TL puan geliyor

aldım hocam bende RAM'leri teşekkürler
Hayırlı olsun. Benim bir işlemci kaldı almadığım, onu araştırıyorum şu an :D

Hayırlı olsun. Benim bir işlemci kaldı almadığım, onu araştırıyorum şu an :D
7800x3d alın hocam 7900x3d ve 7950x3d para vermeye gerek yok 5 Yıl sonra hepsi boş olacak çünkü Şuan da en iyi oyun işlemci 7800x3d 7950x3d geçiyor. Bende alacağım 7800x3d'yi Sizin Power Supplyniz ne birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,741
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123
Geri