Neler Yeni

Hazır sistemlerde WİFİ bulunmuyor mu?

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serkan
Kardeşime oyun için hazır sistem alacağım ancak son çıkan DH kasada bile WİFİ özelliği göremedim. Daha önce hep laptop kullandım. 4-5 BinTL olan laptoplarda bile wifi bulunurken 15 Bin üstü olan kasalarda neden bulunmuyor? Wifi için ayrı bir aparat mi alıyoruz?

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Kardeşime oyun için hazır sistem alacağım ancak son çıkan DH kasada bile WİFİ özelliği göremedim. Daha önce hep laptop kullandım. 4-5 BinTL olan laptoplarda bile wifi bulunurken 15 Bin üstü olan kasalarda neden bulunmuyor? Wifi için ayrı bir aparat mi alıyoruz?
Masa üstünde eternet kablosu ile internet kutusunun arkasından anakart a bağlıyoruz

AyhanKaaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ayhan Kaan
Laptopun amacı taşınabilir olması. Masaüstü bilgisayarları tercih edenlerin çoğunun amacı laptoptan daha güçlü donanımlar istemesi. Çoğu laptop kullanıcısı oyun oynarken pc'yi kabloyla internete bağlar. Gecikme süresi azdır. Yeni nesil masaüstü bilgisayarların anakartında wifi var ama kullanan yok. İşim yok pingle diyorsan ya güncel anakart alıcan (çok pahalılar) yada adaptör

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevaplarınız için internetten araştırınca 300 400TL'lik adaptörler varmış onlarda iş görür gibi.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
laptopların zaten hepsinde var. masaüstünde genelde ethernet kullanılıyor zaten. harici adaptör değil de anakartda da olabiliyor bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,356
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom