Neler Yeni

Hazırlıklı Batman vs Avengers Kim Kazanır ?

Kim Kazanır

• Hazırlıklı Batman

Oylar: 13 46.4%
  • Avengers

Oylar: 15 53.6%

• Oy kullanan toplam üye
    28

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Spiderman bile yener mesela

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Asil
Batman'de plan bitmez. Hulk'ı yenmek için sevgilisini getirir, yine yener. Batman kastan ibaret değil.
Yaauv batman hulk ı manitasıyla aldı, captan amerika yı kendisi aldı diyelim, iron man i satın aldı, daha black panter i, ant amn i, mrs marvel i, hawk ı, mrs marvel ı var. Thor var adam TANRI. İmkaaaanı yok avengers ı yenemez isterse sabah akşam plan yapsın.

dnzz

80+
Scarlet witch var batman bence pek bir şey yapamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 10 bile batmani yener
Hocam aslında ben 10 alien x e dönüşebildiği için çoğu karakterden güçlü olmuyor mu?

Son düzenleme:

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,722
İsim
Taha yücel
Scarlet witch var batman bence pek bir şey yapamaz.

Hocam aslında ben 10 alien x e dönüşebildiği için çoğu karakterden güçlü olmuyor mu?
Evrenin en güçlüsü Alien x dir hocam bence

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Ege
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Batman kazanamaz Tunceli yada Şırnak olabilirdi

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Ege

Alfha13

80+ Silver
Yaauv batman hulk ı manitasıyla aldı, captan amerika yı kendisi aldı diyelim, iron man i satın aldı, daha black panter i, ant amn i, mrs marvel i, hawk ı, mrs marvel ı var. Thor var adam TANRI. İmkaaaanı yok avengers ı yenemez isterse sabah akşam plan yapsın.
Superman'i bile yenebilen bir adamın Thor'da zorlanacağını bile sanmıyorum. Paratoner dizer, Odin'le masaya oturur, çekici zaten kaldırır. Ant-Man, Black Panther falan B-seviye adamlar, zorlamazlar bile.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kutay
Superman'i bile yenebilen bir adamın Thor'da zorlanacağını bile sanmıyorum. Paratoner dizer, Odin'le masaya oturur, çekici zaten kaldırır. Ant-Man, Black Panther falan B-seviye adamlar, zorlamazlar bile.
aga bahsettiğin adam yarasa fırlatıyor haberin olsun.

jokerle kapışan adamı tanrıların , en güçlü süper kahramanların olduğu "grupla" kıyaslıyorsunuz sizce mantıklı mı?

Alfha13

80+ Silver
aga bahsettiğin adam yarasa fırlatıyor haberin olsun.
Thor da çekiç atıyor, Nalbant-Adam mı diyek?

Ayrıca onlar yarasa değil, üst düzey teknolojiyle donatılmış patlama, kör etme, takip etme, sonar gibi çeşitli özellikleri olan uzaktan kontrol edilebilir askeri seviye balistik fırlatılabilir silah.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kutay
Thor da çekiç atıyor, Nalbant-Adam mı diyek?

Ayrıca onlar yarasa değil, üst düzey teknolojiyle donatılmış patlama, kör etme, takip etme, sonar gibi çeşitli özellikleri olan uzaktan kontrol edilebilir askeri seviye balistik fırlatılabilir silah.
sadece layık olanların kaldırabildiği bir çekiç. tanrısal güçlere sahip. çekici zaten kaldırır yazmışsın biraderim kahin misin?
askeri seviye balistik silah mı kurtaracak elin yarasa adamını. batman gitsin batmobilin içinde müzik açıp piyasa yapsın bence.
yarasa adam önce joker şaklabanını yensin.

Top Bottom