Yaauv batman hulk ı manitasıyla aldı, captan amerika yı kendisi aldı diyelim, iron man i satın aldı, daha black panter i, ant amn i, mrs marvel i, hawk ı, mrs marvel ı var. Thor var adam TANRI. İmkaaaanı yok avengers ı yenemez isterse sabah akşam plan yapsın.Batman'de plan bitmez. Hulk'ı yenmek için sevgilisini getirir, yine yener. Batman kastan ibaret değil.
Adam darkseidi tokatladi thor diosunthor "yıldırım tanrısı". diyeceklerim bu kadar.
Hocam aslında ben 10 alien x e dönüşebildiği için çoğu karakterden güçlü olmuyor mu?Ben 10 bile batmani yener
Evrenin en güçlüsü Alien x dir hocam benceScarlet witch var batman bence pek bir şey yapamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aslında ben 10 alien x e dönüşebildiği için çoğu karakterden güçlü olmuyor mu?
ayıp ama raporBatman kazanamaz Tunceli yada Şırnak olabilirdi
Superman'i bile yenebilen bir adamın Thor'da zorlanacağını bile sanmıyorum. Paratoner dizer, Odin'le masaya oturur, çekici zaten kaldırır. Ant-Man, Black Panther falan B-seviye adamlar, zorlamazlar bile.Yaauv batman hulk ı manitasıyla aldı, captan amerika yı kendisi aldı diyelim, iron man i satın aldı, daha black panter i, ant amn i, mrs marvel i, hawk ı, mrs marvel ı var. Thor var adam TANRI. İmkaaaanı yok avengers ı yenemez isterse sabah akşam plan yapsın.
aga bahsettiğin adam yarasa fırlatıyor haberin olsun.Superman'i bile yenebilen bir adamın Thor'da zorlanacağını bile sanmıyorum. Paratoner dizer, Odin'le masaya oturur, çekici zaten kaldırır. Ant-Man, Black Panther falan B-seviye adamlar, zorlamazlar bile.
Thor da çekiç atıyor, Nalbant-Adam mı diyek?aga bahsettiğin adam yarasa fırlatıyor haberin olsun.
sadece layık olanların kaldırabildiği bir çekiç. tanrısal güçlere sahip. çekici zaten kaldırır yazmışsın biraderim kahin misin?Thor da çekiç atıyor, Nalbant-Adam mı diyek?
Ayrıca onlar yarasa değil, üst düzey teknolojiyle donatılmış patlama, kör etme, takip etme, sonar gibi çeşitli özellikleri olan uzaktan kontrol edilebilir askeri seviye balistik fırlatılabilir silah.