Hazreti Yasuo nun Elmalı Davası Paylaşımı

Nerede ki hesabından paylaşmış. İnstasına baktım instası yok galiba.

Medyaya yansıyanlar asıl korkunçluğun 10'da 1'i değil.
Benim dediğim olayı anlaman için ya adalet sisteminde çalışman lazım ya da tanıdık birini bu sistemde görev yapıyor olması lazım.

Sen sadece sana sunulanla hüküm veriyorsun, o neden ceza almıyorlar dediğin kişilerin dava dosyasını sen mi düzenledin?
- HAYIR
Gidip herhangi bir duruşmasını izledin mi?
- HAYIR
O davada karar verici/yargılayıcı olarak (hakim, savcı, avukat...) resmi bir görevin var mı?
- HAYIR

Ne çokbilmiş bir şekilde konuşuyorsun o zaman?
Anlamayacaksın herhalde son kez yazıyorum madem adalet var neden bu adamlar serbest kalıyor sen farklı şeyler söylüyorsun sana soruyu açıkça soruyorum Neden bunlar hapise girmiyor hayvana veya çocuğa tecavüz edenler bunu söyle türkiye cennet diyenlerden farkın yok

Anlamayacaksın herhalde son kez yazıyorum madem adalet var neden bu adamlar serbest kalıyor sen farklı şeyler söylüyorsun sana soruyu açıkça soruyorum Neden bunlar hapise girmiyor hayvana veya çocuğa tecavüz edenler bunu söyle türkiye cennet diyenlerden farkın yok
Hhahhahaahah kenara sıkışınca hemen AKP'li damgası vurup duyar kasma çabası...

Sen o tecavüz davalarının hakimi miydin?
Hayır, kaynak neresi?
Twitter
:P

1982 tarihli T.C. Anayasası'nın İkinci Bölümünün “Özel Hayatın Gizliliği ve Korunması” başlıklı İkinci Kısmının 20. Maddesi:14 “Herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz.”

bence bu adeletin olmamasının suçu devlet ve olan hakimlerde neden ?

çünkü biri hukuk okuyup hakim oluyor belki hain veya kötü biri ve böyle bir olayda bu durumda olunca cezayı hiç vermiyor veya en az veriyor sonradan halk tepki çıkınca devlet olaya el atıyor genelde 2.tutuklamada doğru cezayı alıyor genelde devlet ise bunları tespit edip ceza vermesi lazım bu hakimlere

fikir yürüttüm ben öyle biliyorum o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1982 tarihli T.C. Anayasası'nın İkinci Bölümünün “Özel Hayatın Gizliliği ve Korunması” başlıklı İkinci Kısmının 20. Maddesi:14 “Herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz.
adam zaten diyor görevimi kötüye kullanıyorum diye :D

bence bu adeletin olmamasının suçu devlet ve olan hakimlerde neden ?

çünkü biri hukuk okuyup hakim oluyor belki hain veya kötü biri ve böyle bir olayda bu durumda olunca cezayı hiç vermiyor veya en az veriyor sonradan halk tepki çıkınca devlet olaya el atıyor genelde 2.tutuklamada doğru cezayı alıyor genelde devlet ise bunları tespit edip ceza vermesi lazım bu hakimlere

fikir yürüttüm ben öyle biliyorum o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam zaten diyor görevimi kötüye kullanıyorum diye :D
Böyle bir şey demesi bunu yapabileceği anlamına gelmiyor

1982 tarihli T.C. Anayasası'nın İkinci Bölümünün “Özel Hayatın Gizliliği ve Korunması” başlıklı İkinci Kısmının 20. Maddesi:14 “Herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz.”
adam gibi okusana suçu üstleniyorum diyor

Geri