- Reaksiyon skoru
- 2,939
örnekİstanbul sözleşmesinin reddiyle bu konunun alakasını nedir acaba?
örnekİstanbul sözleşmesinin reddiyle bu konunun alakasını nedir acaba?
İyi de elmanın faydalarını anlatırken mouse sensörlerinden bahsetmek gibi bir örnek olmuş.örnek
devlet kendi istediği gibi yapıyor halkın sorunlarını çözmüyor yani artık tek başayız kısaca halk var devlet varİyi de elmanın faydalarını anlatırken mouse sensörlerinden bahsetmek gibi bir örnek olmuş.
2 tane kansızın çocuklara cinsel istismarda bulunması ve çizdiği resimler ve yazdıkları yazılar sonrasında gündeme oturması.Olay ne
son iki konumu oku, akıl hastası oldum ben.beton yetmez valla.
VAR YA O 2 VİCDANSIZ ANNE BABAYI İÇERİ ALMAYIP MUSTAFA ABİYİ ALIRLARSA
CİNNET GEÇİRİRİM.
devlet kendi istediği gibi yapıyor halkın sorunlarını çözmüyor yani artık tek başayız kısaca halk var devlet var
Ülkede adaletin olmadığı bariz bir şekilde ortada sana bir örnek vereyim mesela bir kız şu bana tecavüz etti diyor ama o kişi suçsuz çıkıyor ondan sonrasında ise yalan söyledim diyor ve o iftira atılan kişi boş yere hapis yatıyor yada dayak yiyor buna adalet denmez veya katillere tecavüzcülere beraat vermek adaletten sayılmaz devlet büyüklerini eleştirdiğimiz için bizi içeri atıyorlar ama tecavüzcüler tacizciler dışarıda geziyor bu adalet mi sen söyle ?Devletten kastın kim hükümet mi?
Her yıl hukuk fakültelerinden binlerce kişi mezun oluyor, atanıyor. Mahkemelerde günlük onbinlerce dava sonuçlanıyor. Medyaya yansıyan 2-3 habere bakıp adalet yok demen yanlış. Mahkemelerin oyuncak olmadığı, nasıl ciddi bir çalışmanın olduğunu gidip gözlemlemen lazım.
Ha taraflı mahkemeler yok mu diyeceksen var satılmış hakimlerin savcıların olduğu ve genelde siyasi çıkarlar için kurulan düzmece mahkemeler...
Doğru bir şey değil ama bu maalesef var.
Ki bu davada siyasi bir çıkar göremiyorum. Kamu vicdanını rahatsız eden bir olayın yargılanmasını kim neden engellemek istesin?
Dava görülüp adalet sağlanacaktır.
Ben de sana diyorum ki ülkedeki adalet sistemi sadece medyaya yansımış 3-5 davadan ibaret değil ve şu yazıyı tekrarlıyorum:Ülkede adaletin olmadığı bariz bir şekilde ortada sana bir örnek vereyim mesela bir kız şu bana tecavüz etti diyor ama o kişi suçsuz çıkıyor ondan sonrasında ise yalan söyledim diyor ve o iftira atılan kişi boş yere hapis yatıyor yada dayak yiyor buna adalet denmez veya katillere tecavüzcülere beraat vermek adaletten sayılmaz devlet büyüklerini eleştirdiğimiz için bizi içeri atıyorlar ama tecavüzcüler tacizciler dışarıda geziyor bu adalet mi sen söyle ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben adaletin öldüğünü düşünüyorum daha dün fox tv'de bir amir ağızını açanı alın dedi nerede basın özgürlüğü nerede bizim konuşma hakkımız herhangi bir suç işlesek tamam ama ağızımızı açarsak hapis bu adalet değil olmayacakta
Her yıl hukuk fakültelerinden binlerce kişi mezun oluyor, atanıyor. Mahkemelerde günlük onbinlerce dava sonuçlanıyor. Medyaya yansıyan 3-5 habere bakıp adalet yok demen yanlış. Mahkemelerin oyuncak olmadığı, nasıl ciddi bir çalışmanın olduğunu gidip gözlemlemen lazım.
Medyaya yansıyanlar kan dondurucu bunu biliyorsun demek istediğim bu bu insanlar neden ceza almıyorBen de sana diyorum ki ülkedeki adalet sistemi sadece medyaya yansımış 3-5 davadan ibaret değil ve şu yazıyı tekrarlıyorum:
Medyaya yansıyanlar asıl korkunçluğun 10'da 1'i değil.Medyaya yansıyanlar kan dondurucu bunu biliyorsun demek istediğim bu bu insanlar neden ceza almıyor