❌İndirim Bitti! HB Visa Karta Özel Telefonlarda cazip fiyatlar S24 32.499 Honor 400 Pro 32.499

SerhatKRbb

80+ Silver
Reaksiyon skoru
890
Samsung S24 256Gb modeli 33.999 --- 32.499 a Samsung s24
Honor 400 Pro 33.999 ----- 32.499 (çıktıgından beri en ucuz) Honor 400 pro

Şarjı 1 günü çıkarıyormu hocam bu küçük telefonların s24 ultrayı satıp ufak bir cihaza geçmeyi düşünüyorum artık gerçekten rahatsız ediyor :D
Cok rahat çıkarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cok rahat çıkarıyor
Ben sirf oyuzden s23 ultraya ya da s24 ultraya gecemedim cok buyukler bu s23 s24 o kadar guzel ve rahatki anlatamam bi alisiyosun birakamiyosun hele telefonla konuşurken cebine koyarkenki rahatlik efsane

Ve S24 s23ten daha konforlu kenarlari daha yumusak

Bunların pil performansı eskisi gibi değil ben sirf oyuzden s23 serisi tercih ettim s22 mesela Allah korusun yarım gunu bile cikartmayan telefon mu olur berbat otesi

spesifik olarak bu ürünleri kastetmedim kampanya dahilinde binlerce ürün var çoğu piyasa fiyatlarının çok üzerinde mesala ps5 30k demişler 28k ya düşüyor normalde 23-26k

spesifik olarak bu ürünleri kastetmedim kampanya dahilinde binlerce ürün var çoğu piyasa fiyatlarının çok üzerinde mesala ps5 30k demişler 28k ya düşüyor normalde 23-26k
bende ondan sadece bu 2sini paylastım yoksa dediğin gibi dümen kampanya

Şarjı 1 günü çıkarıyormu hocam bu küçük telefonların s24 ultrayı satıp ufak bir cihaza geçmeyi düşünüyorum artık gerçekten rahatsız ediyor :D
cikmiyor. samsung s23 kullaniyorum ve 6-7 saatten fazla dayanmaz eger surekli kullaniyor iseniz. ama arada bakarsaniz rahat dayanir. ben surekli bakanlardanim ahah. bu arada oyun oynamiyorum telefondan , ona gore sureleri hesaplayin

Geri