Neler Yeni

Hdd bilgisayar görüyor ama açılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay hancı
Bilgisayarımda SSD+HDD kullanıyorum. Dün bilgisayarımı normal şekilde kapattıktan sonra bugün açtığımda 5dk boyunca açılmadı. Açıldıktan sonra da HDD içerisindeki oyunlarımın simgeleri beyaz olmuştu. Bilgisayara restart attıktan sonra açılırken otomatik açılan disk repairing yazısında 5-10dk bekledim. Şuanda HDD bu şekilde gözüküyor ama açılmıyor. Biçimlendirmeden kurtarabilir miyim? İçerisinde çok önemli belgelerim, sunumlarım ve çok emek verdiğim oyunlarım, save dosyalarım var. Yardımcı olur musunuz? Durduk yere bozulan şeylere sinir oluyorum. Kablolarını kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok. Başka SATA portalarında da aynı şekilde.

Screenshot_4.png
Screenshot_2.png
Screenshot_5.png
Screenshot_1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
Sağ tık yapıp disk yönetiminden harici diski al demen lazım ben buna benzer bir şeyi formattan sonra yaşadım öyle düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay hancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ tık yapıp disk yönetiminden harici diski al demen lazım ben buna benzer bir şeyi formattan sonra yaşadım öyle düzeldi.
Şuan farkettim. D içindeki oyunlara sağ tıklayıp dosya konumunu aç dersem D içindeki oyun dosyalarına erişebiliyorum. Oyunların bazıları da açılıyor fakat D'nin kendisine ve içerisindeki dosyalarıma hala ulaşamıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom