Oyun icin olmaz ama dizi filminj atip uygulama kurabilirsin.Wd, evet oyun için kullanmayı planlıyorum.
Ne anlama gelmektedir? Detaylı bilgi verir misiniz Türkçe'ye çevirince çok farklı anlaşılıyorHocam oyun oynayacaksanız tam "pain in the ass" durumu oluyor. Çıldırtıyor adamı ama multimedya vs. için olabilir.
Loading süresi çok uzun oluyor. Kapı açıyorsun bayağı bir bekletiyor. Skyrim oynarken bi kere hdd den oynamıştım kapı açmaya basıyordum farketmeden telefondan instagrama girmişim.Ne anlama gelmektedir? Detaylı bilgi verir misiniz Türkçe'ye çevirince çok farklı anlaşılıyor
Hocam daha doğrusu oynadığım 2 oyun var fortnite ve rockstar üzerinden gta 5 online gta 5 üzerinden modlama yapan biriyim steamdaki gta 5i ise hddye kurmayı planlıyordum giriş süresi vesayre pek umrumda olmaz zaten.Loading süresi çok uzun oluyor. Kapı açıyorsun bayağı bir bekletiyor. Skyrim oynarken bi kere hdd den oynamıştım kapı açmaya basıyordum farketmeden telefondan instagrama girmişim.
Dostum olay hizi zaten.Peki neden olmazki? Veri silecek boyutta sorun göremedim ben ölü sektörde yok zayıf sektör mevcut.
Dediğim gibi hızı pek umrumda değil zaten rekabetçi CS gibi oyunlarda girişde yavaş girecek onun dışında performansa etkisi yoktur ki sadece disk hayattami değilmi onu soruyorum.Dostum olay hizi zaten.
Dostum disk hayatta ama performansa etkisi vardir fps drop bile yersin.Dediğim gibi hızı pek umrumda değil zaten rekabetçi CS gibi oyunlarda girişde yavaş girecek onun dışında performansa etkisi yoktur ki sadece disk hayattami değilmi onu soruyorum.