Neler Yeni

HDD Kızağım Yok Hdd kızağı Önerisi

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
Elimde yeni aldığım "seagate barrcuda 1tb 3.5 inç " hdd bulunmaktadır fakat hdd yi yerleştirmek için bir yer yok. Bende düşündüm ki https://www.amazon.com.tr/Alfais-Çe...coding=UTF8&psc=1&refRID=N8834XKGXSXVNG2H770D adlı bu ürünü alıp montajlamak sizce uyumlumdur ve işe yarar mı ?
174110096_502965094208805_2425127852305464840_n.jpg

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Elimde yeni aldığım "seagate barrcuda 1tb 3.5 inç " hdd bulunmaktadır fakat hdd yi yerleştirmek için bir yer yok. Bende düşündüm ki https://www.amazon.com.tr/Alfais-Çe...coding=UTF8&psc=1&refRID=N8834XKGXSXVNG2H770D adlı bu ürünü alıp montajlamak sizce uyumlumdur ve işe yarar mı ?Alıntıyı görüntüle

Yazılana göre uyumlu bir ürün zaten bu kızakların tek görevi sabit tutmak 2.5 inç uzayarak 3.5 inç e döndüğünü yazmış amazonda.

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklediğim fotoğrafta montajlı bir şekilde bulunması lazımken yok. Linklediğim ürünün 3.5" uyumlu olduğu gözüküyor ve bana mantıklı geldi yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılana göre uyumlu bir ürün zaten bu kızakların tek görevi sabit tutmak 2.5 inç uzayarak 3.5 inç e döndüğünü yazmış amazonda.
1619439086637.png

Normalde bu şekilde kullanılıyor bildiğiniz üzere bende 2.5" değilde 3.5" kullanacağım yani sanırım uyumlu ama yine de akıl almak amaçlı bu konuyu açmak zorunda hissetim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yüklediğim fotoğrafta montajlı bir şekilde bulunması lazımken yok. Linklediğim ürünün 3.5" uyumlu olduğu gözüküyor ve bana mantıklı geldi yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Normalde bu şekilde kullanılıyor bildiğiniz üzere bende 2.5" değilde 3.5" kullanacağım yani sanırım uyumlu ama yine de akıl almak amaçlı bu konuyu açmak zorunda hissetim.
tabii ki forum bunun için var zaten

Alıntıyı görüntüle
Yorumları inceledim içinden vida çıkmadığını ve hdd yuvasıyla uyuşmadığını yazanlar olmuş

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elimde yeni aldığım "seagate barrcuda 1tb 3.5 inç " hdd bulunmaktadır fakat hdd yi yerleştirmek için bir yer yok. Bende düşündüm ki https://www.amazon.com.tr/Alfais-Çe...coding=UTF8&psc=1&refRID=N8834XKGXSXVNG2H770D adlı bu ürünü alıp montajlamak sizce uyumlumdur ve işe yarar mı ?Alıntıyı görüntüle

2.5 inç hdd veya ssd leri 3.5 inç yuvaya takmak için bu aparat hocam. Yani 3.5 inç hdd ni buna takamama ihtimalin var. Takılsa bile kasaya sabitleme de sorun yaşayabilirsin.

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
2.5 inç hdd veya ssd leri 3.5 inç yuvaya takmak için bu aparat hocam. Yani 3.5 inç hdd ni buna takamama ihtimalin var. Takılsa bile kasaya sabitleme de sorun yaşayabilirsin.
İade kabul ederler mi denesem sonra uyumsuz diye iade etsem.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İade kabul ederler mi denesem sonra uyumsuz diye iade etsem.
Amazon iade konusunda çok iyi ama kutu açıldıktan sonra durum aynı mı olur onu bilmiyorum maalesef. Şansını dene istersen hocam.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

sabitlemek zorunda değilsin. hddyi oraya koy, kasayı çalışırken çok hareket ettirme yeter. boşu boşuna masraf yapmak zorunda değilsin. benim hddlerim de ortalıkta duruyor.

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
sabitlemek zorunda değilsin. hddyi oraya koy, kasayı çalışırken çok hareket ettirme yeter. boşu boşuna masraf yapmak zorunda değilsin. benim hddlerim de ortalıkta duruyor.
Yani masraf yapamayı inan bende istemem ama olurda hdd bozulursa daha çok masraf olacak en azından 15 tlyi riske atıyım daha iyi sorun yok bence.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Yani masraf yapamayı inan bende istemem ama olurda hdd bozulursa daha çok masraf olacak en azından 15 tlyi riske atıyım daha iyi sorun yok bence.
benim 9 senedir dükkanda kullandığım hddler hala bozulmadı. kasa hareket etmedikçe hiç bir şey olmaz. hdd kendi başına hareket edebilecek bir şey değil zaten.

Yusuf1823

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF BİNG
benim 9 senedir dükkanda kullandığım hddler hala bozulmadı. kasa hareket etmedikçe hiç bir şey olmaz. hdd kendi başına hareket edebilecek bir şey değil zaten.
Doğru söylüyorsun neyse ben yine de ürünü alıp deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi ortada sabit bir şekilde bırakacağım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Doğru söylüyorsun neyse ben yine de ürünü alıp deneyeceğim olmazsa dediğiniz gibi ortada sabit bir şekilde bırakacağım.
ps4te takılı olan harici harddisk çalışıken(oyun oynarken) masadan yere düştü. şansıma bozulmadı. 3 senedir sıkıntısız çalışıyor. yani düşse bile bozulmayabiliyor. yani aslında o kadar da narin olmadıklarını belirtmek için söylüyorum. yoksa düşünce bozulabilirdi de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom