o zaman 500 gb ssd 500gb hdd den daha pahalıdır değilmi?Yeni nesil oyunlar oynuyorsanız ve veri aktarımı yapıyorsanız SSD daha iyi olur.
Ama atıyorum War Thunder gibi oyunlar oynuyorsanız HDD olabilir. HDD depolama olarak zaten en iyisi, SSD ise hız olarak. Fotoğraf, video gibi dosyalarınızı HDD'ye atabilirsiniz. Oyunlarınız SSD'de kalsın. Böylesi daha iyi olur.
Kısaca paran varsa Hdd yerine Ssd almak daha mantıklı Hdd okuma yazma hızları biraz yavaş kalıyor. Bulundugumuz yılda sadece depolama için kullanılmalı o da paran yoksaRyzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti sistemim var arkadaşlar 500 gb yeterli gelmiyor istediğim oyunların hepsini yükleyemiyorum bi 500 gb daha lazım hdd mi almam lazım pek anlamıyorum
uygun fiyatlı bişey önerir misiniz
1tb hdd al derimRyzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti sistemim var arkadaşlar 500 gb yeterli gelmiyor istediğim oyunların hepsini yükleyemiyorum bi 500 gb daha lazım hdd mi almam lazım pek anlamıyorum
Evet, daha pahalı. Bu yüzden SSD fotoğraf vesaire depolamak için önerilmiyor. Video, fotoğraf ve eski nesil oyunlar için HDD daha iyi. 1 TB alabilirsin.o zaman 500 gb ssd 500gb hdd den daha pahalıdır değilmi?
m2 olmasa da olur değilmi birde 500 gb ssd en uygun kaç liraya kapatırımKısaca paran varsa Hdd yerine Ssd almak daha mantıklı Hdd okuma yazma hızları biraz yavaş kalıyor. Bulundugumuz yılda sadece depolama için kullanılmalı o da paran yoksa
M2 SSD olmasına gerek yok.m2 olmasa da olur değilmi birde 500 gb ssd en uygun kaç liraya kapatırım
günümüzdeki hdd'ler hız olarak yavaş sayılmazlar sırf 20-25dk fark etcek diye 1000tl verilmez.Kısaca paran varsa Hdd yerine Ssd almak daha mantıklı Hdd okuma yazma hızları biraz yavaş kalıyor. Bulundugumuz yılda sadece depolama için kullanılmalı o da paran yoksa
M2 ssdlerin hızları sddlere gore biraz daha yüksek ama onlarında kalitelisini almazsanız ısı nedeniyle yavaşlayabiliyorlar. Hddlerde ise bazi oyunlarda özellikle battle royale tarzı büyük harita yüklemelerinde droplar yaşanabiliyor. Orta karar hesaplı bir ssd almak bence en iyi karar olabilir bütçe için. Hemen almana gerek yok akakçe gibi siteleri takip edebilirsin fiyat karşılaştırması için 2 hafta önce amazonda samsung evo 500 gb m2 ssd yi 570 e almanya ayağından satıyorlardı. Arkadaşıma aldırdım kendim almadım diye çok pişman oldum. Biraz fiyat araştırması yapabilirsin.m2 olmasa da olur değilmi birde 500 gb ssd en uygun kaç liraya kapatırım
oyun yükliceksen ssd daha iyi olur senin açından.Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti sistemim var arkadaşlar 500 gb yeterli gelmiyor istediğim oyunların hepsini yükleyemiyorum bi 500 gb daha lazım hdd mi almam lazım pek anlamıyorum