HDD Problemi - Yardım lazım!

Tombstone

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhabalar hepinize iyi günler,
Bilgisayarımda son zamanlarda bir sıkıntı var pek hakim değilim ancak bir arkadaşım ile birlikte denedik ve Ekran Kartı, İşlemci, Ram, Anakart da sorun yok dediğine göre.
HDD'de sorun olabilir diyor, HDD FPS dropu falan yaşatır mı? Bilen var mı (Sistemimde SSD yok.)

4GB GTX 970 Ekran Kartı
i5 6400 İşlemci
Z170-A Pro Anakart
8GB DDR4 Ram

Arkadaşlar merhabalar hepinize iyi günler,
Bilgisayarımda son zamanlarda bir sıkıntı var pek hakim değilim ancak bir arkadaşım ile birlikte denedik ve Ekran Kartı, İşlemci, RAM, Anakart da sorun yok dediğine göre.
HDD'de sorun olabilir diyor, HDD FPS dropu falan yaşatır mı? Bilen var mı (Sistemimde SSD yok.)

4GB GTX 970 Ekran Kartı
i5 6400 İşlemci
Z170-A Pro Anakart
8GB DDR4 RAM
Hdd de droplar olur tabii ki, ama sana tavsiyem ,ssd al

AYNI SORUN BENDE DE VARDI. AYARLARI DEĞİŞTİRMEME RAĞMEN DROP GİRMEYE DEVAM EDİYOR.

Evet harddisk yüzünden droplar yaşanabilir.

Harddiskte %100 disk kullanımı hatası varsa drop çok normal . hdd ler tamiri mümkün olmayan parçalar ssd ye geçmeye mahkum bırakıyor. ssd al hdd yide harici olarak kullan sorun çözülecektir

Harddiskte %100 disk kullanımı hatası varsa drop çok normal . HDD ler tamiri mümkün olmayan parçalar SSD ye geçmeye mahkum bırakıyor. SSD al HDD yide harici olarak kullan sorun çözülecektir
SSD alıp sistemi kursam HDD ye oyunlarımı kursam C ve D depoları gibi, birde yanına 8 GB ram düşünüyorum. Eski haline döner mi?

SSD alıp sistemi kursam HDD ye oyunlarımı kursam C ve D depoları gibi, birde yanına 8 GB RAM düşünüyorum. Eski haline döner mi?
Hdd de oyunlar olacağından yine drop olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,730
Üyeler
190,091
Son üye
pedrograd
Geri