KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
2. Disk yaktım yeni hdd ekran gelmiyor fotosunu atıyorum hemen
La aldin mi kasayi2. Disk yaktım yeni HDD ekran gelmiyor fotosunu atıyorum hemen
Attım şimdiFotoğrafını konuyu açarken atsaydınız daha iyi olurdu.
Yok la eski kasaya taktım ekran böyle kaldı yardımLa aldin mi kasayi
Freedos atmis win kurulu olan diski tak ondan sonra bunu yanina takAttım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok la eski kasaya taktım ekran böyle kaldı yardım
Nasıl yani? Kasayı açtım kapağını taktım hdd bu sata güç kablolarını bu ekran kaldıkasa açıkken mi taktın yoksa kapalı iken mi?
İkiside takılı nasıl yapcamFreedos atmis win kurulu olan diski tak ondan sonra bunu yanina tak
İkiside takılı nasıl yapcamFreedos atmis win kurulu olan diski tak ondan sonra bunu yanina tak
Ozmn kapat shifte basili tutup biosa gir ve ordan reboot atNasıl yani? Kasayı açtım kapağını taktım HDD bu sata güç kablolarını bu ekran kaldı
İkiside takılı nasıl yapcam
Yani biosa hangi tusla giriyor bilmen lazimOzmn kapat shifte basili tutup biosa gir ve ordan reboot at
Şimdi bu ekrandayken mi shifte bascsmOzmn kapat shifte basili tutup biosa gir ve ordan reboot at
Del olarak biliyom ama korkuyom basmaya ya çıkamazsam işin içindenOzmn kapat shifte basili tutup biosa gir ve ordan reboot at
Yani biosa hangi tusla giriyor bilmen lazim
Knk kapat kasayi sonra shifte basip kasayi ac bios gelene kadar basili tut shifte eger o deilse f2 dirŞimdi bu ekrandayken mi shifte bascsm
Onu da deneŞimdi bu ekrandayken mi shifte bascsm
Del olarak biliyom ama korkuyom basmaya ya çıkamazsam işin içinden
Cikariz zor deilŞimdi bu ekrandayken mi shifte bascsm
Del olarak biliyom ama korkuyom basmaya ya çıkamazsam işin içinden
Kanka insta bişey ver ordan yazayım. Burdan yavaş oluyorKnk kapat kasayi sonra shifte basip kasayi ac bios gelene kadar basili tut shifte eger o deilse f2 dir
Onu da dene
Cikariz zor deil
HDD kabloları çıkardım oldu şu an ssd takılı sadece