Neler Yeni

HDD tavsiyesi yapar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
Fotoğrafçılık sektöründe çalıyoruz. Fotoğraf, kamera çekimlerini arşivlemek için HDD almamız lazım. Fakat piyasada dahili hard disklere güvenilmiyor. HB'den ürün aldık güvenilir diye, gelen disk hızı düşük çıktı ve 1 hafta sonra arızadan geri gönderdik. WD gibi güvenilir marka olmasına rağmen yenilenen ürünler piyasada. Bu duruma önerisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi?

Hard disklere güven kalmadı sanırım? Fakat SSD'ler arıza yapınca da veri kurtarmak çok zor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler cevaplar için. Bunlar sağlam mıdır? Yenilenen, ya da sahte ürün çok var piyasada. Elden mi almak daha iyi acaba? Bu arada dahili olacak hdd.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Koray Yıldız
Teşekkürler cevaplar için. Bunlar sağlam mıdır? Yenilenen, ya da sahte ürün çok var piyasada. Elden mi almak daha iyi acaba? Bu arada dahili olacak hdd.
Benim attığım gayet güzel bir model ve evet dahili+hızlı HDD olarak bakarsak, yok eğer SSD istersen yavaş gelir tabii ona kıyasla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bilal Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim attığım gayet güzel bir model ve evet dahili+hızlı HDD olarak bakarsak, yok eğer SSD istersen yavaş gelir tabii ona kıyasla.
HDD firmalarının haberi var mı bu "Refurbished" işlerden? Yenilenen bozuk diskler bir çok kişinin başını yakıyor, özellikle bizim sektörde. Hangi üretici firmaya güveneceğiz anlamadım. HDD üretmeyi merdiven altı üreticilere mi bıraktılar acaba? Yoksa bilindik yerlerde sorunsuz diskler var mı? Ütopya firmasını biliyorum, önceden kaliteliydi, hala öyle mi acaba? 2-3 defa ağzımız yandı bu işten, güvenemiyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
HDD firmalarının haberi var mı bu "Refurbished" işlerden? Yenilenen bozuk diskler bir çok kişinin başını yakıyor, özellikle bizim sektörde. Hangi üretici firmaya güveneceğiz anlamadım. HDD üretmeyi merdiven altı üreticilere mi bıraktılar acaba? Yoksa bilindik yerlerde sorunsuz diskler var mı? Ütopya firmasını biliyorum, önceden kaliteliydi, hala öyle mi acaba? 2-3 defa ağzımız yandı bu işten, güvenemiyorum.
256gb olanını 3 yıldan fazladır kullanıyorum. Canı 97% oranına daha yeni inmiş.
1TB bunun 4 katı uzun ömürlüdür diye düşünebilirsin.

Çoğunun gözünde Samsung nasıl kalitedeyse benim gözümdede Lexar aynı kalitede.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Kaliteli bir M2 alın. HDD ler daha çabuk ölüyor.

Top Bottom