HDD Tune sonuçlarım!!! Acil

BenAykut

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam arkadaşlar oyunlarda sürekli olarak fps sorunu yaşıyorum,
İşlemcimi güçlendirdim, ekran kartımı sıfır aldım ramlerimi değiştirdim fakat herhangi bir sonuç alamadım, son olarak aklıma HDD de bi sorun olup olmadığı geldi. İnternette kısa bi araştırmayla HDD Tune adlı bir program buldum ve Programda karşıma çıkan sonuçları sizlerle paylaşıp bu durumun HDD'mden mi kaynaklandığını öğrenmek istiyorum. Oynadığım oyunlar ahım şahım oyunlar değil LoL, Pubg Lite, Pubg Mobile ve bazen Knight online(bunda bile anlık kasmalar oluyor). Sistemim Gigabyte H61 ds2 3.0 anakart, Asus Rx550 2gb 128 bit ekran kartı, İnter core i5 3570 3,40 GHz işlemci, 2x4 gb kingston ram, 500gb HDD... SSD satın aldım şuan kargoda ancak hala aklımı kemiren onuda taktığımda da düzelmezse var. Yorumlarınızı bekliyorum.

11.webp

Görev yöneticisinden kontrol eder misin. Disk kullanımı %100 mü veya ona çok mu yakın.

Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

Sistemden çok yüksek bi performans beklentim yok ancak bu kadar düşük performans gösterecek kadar kötü bi sistem de değil diye düşünüyorum ve çözüm bulamadım bi türlü oyun içi değerler şu şekilde
Alıntıyı görüntüle

hdd'de sorun teşkil etmeyecek şekilde bad sektör görünüyor. sonuçta mekanik bir disk oyunlarda takılma donma yapması olası bir sebep, ssd taktığınızda değişiklik olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,956
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri