AhmetAydın78
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba arkadaşlar, ben zamanında bir arkadaş tavsiyesiyle Cheat Engine programını kurdum bu program ( internet hızlandırmaya yarıyor ) o zamanlar internetim kötüydü neyse konumuz şu bu PROGRAM SİLİNMİYOR internetten araştırma yaparak unlocker adlı programı buldum nerden yüklediysem lanet olsun ben unlocker programını pc'ye kurmaya çalışırken yani bildiğimiz setup dosyasını kurmaya çalışıyordum ama bu programın kurulumu diğerlerine nazaran çok farklıymış yani Rar dosyasında programa erişiyorsunuz neyse bu unlocker adlı programı kurmaya çalışıyordum D yani Harddiske kurmaya çalışıyordum nasıl olduysa Harddisk dosyalarını sildim bu benim için tam bir hayâl kırıklığı gibi bir şey oldu neyseki dosyalar şuan geri dönüşüm kutusunda 30.000 adet dosya var geceden beri uğraşıyorum 29.000'e zor indirdim dosyaların hepsini seçip Geri Yükle yapıyorum ama belli bir kısmı geri yükleniyor örneğin (5.000) adeti gibi düşünün bunu birçok defa denedim fakat bu sefer ekran kararıyor ekran simsiyah şekline bürünüyor tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen yardımcı olun çünkü hiç bir (Harddisk) sistem dosyasına erişemiyorum LÜTFEN YARDIMCI OLUN...
Atıyorum 5.000 , 5.000 adet geri yüklesemde seçilenden daha az geri yüklüyor dosyaları içinden çıkamıyorum bu olayın lütfen yardımcı olun...
Atıyorum 5.000 , 5.000 adet geri yüklesemde seçilenden daha az geri yüklüyor dosyaları içinden çıkamıyorum bu olayın lütfen yardımcı olun...