Hdd ye nasıl win7 kurabilirim ?

USB yerine HDD yazdırılır mı? Diye soruyor.
ya hocam elimde 2 tane usb var ama bende biliyrum usb ye yazdırmak daha iy iama usblerin 2 side yanık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala mümkün, HeiDoc programı sayesinde indirebilirsiniz. ISO dosyasının Türkçe sürümü yok.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tıkladığımız zaman Microsoft sitesinden indiriyor.
Kod:
https://download.microsoft.com/download/E/D/A/EDA6B508-7663-4E30-86F9-949932F443D0/7601.24214.180801-1700.win7sp1_ldr_escrow_CLIENT_HOMEPREMIUM_x86FRE_en-us.iso
hdd ye yazma videosu varmı ben baktımda biyerlere anlayamadım ?

nasıl bir güvenlik zayıflığı ?
Güncelleme gelmeyecek, açık bulunduğu zaman Microsoft bunu kapatmayacak.
USB'lerin yanık olduğunu bilmiyordum. Ben onun için yüklenir dedim.
  1. Ağdan format deneyebilirsiniz.
  2. CD7den format deneyebilirsiniz.
  3. HDD'yi söküp başka bir bilgisayarda format atabilirsiniz. (Bu yöntem çalışır mı emin değilim.)
Klavye ve mouseu nasıl bağlıyorsunuz?

Güncelleme gelmeyecek, açık bulunduğu zaman Microsoft bunu kapatmayacak.
USB'lerin yanık olduğunu bilmiyordum. Ben onun için yüklenir dedim.
  1. Ağdan format deneyebilirsiniz.
  2. CD7den format deneyebilirsiniz.
  3. HDD'yi söküp başka bir bilgisayarda format atabilirsiniz. (Bu yöntem çalışır mı emin değilim.)
Klavye ve mouseu nasıl bağlıyorsunuz?
bak sana uzun olarak açıklıyım.

Şimdi benim bir laptopum var eski bir harddiski var ve ben bu hardiski biçimlendirdim ve masaüstü pc me bağlayıp içine win7 olur win8 olur ancak win10 olmaz hdd içine yükleyip laptopuma win yüklemek istiyorum klavye mouse nasıl bağlıyorusunz derken ?

USB portları yanık olan bilgisayara klavye ve mouse hangi porttan bağlıyorsun? USB değil mi? USB ise bir tane USB çoklayıcı işini görür. Flash bellek ile rahatça format atarsın.

USB portları yanık olan bilgisayara klavye ve mouse hangi porttan bağlıyorsun? USB değil mi? USB ise bir tane USB çoklayıcı işini görür. Flash bellek ile rahatça format atarsın.
laptopun usb portları yanık deil usb bellekler yanık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,200
Üyeler
189,047
Son üye
Krieg
Geri