Neler Yeni

Yardım Hdd yi pc ye nasıl bağlarım

Elimde baya eskiden kalma 2 tane hdd bulunmakta içinde fotoğraflarımız vardı şimdi bunları almak istiyorum ama bağlantıyı nasıl yapacağımı bilmiyorum internette bir tarafı usb diğer tarafı hdd ye olacak kablolar gördüm ama emin olamadım tamamen kasaya bağlamak istemiyorum dediğim gibi usb gibi dönüştürücülerle bağlayıp işim bitince sökmek istediğim için ne yapmam gerekir girişleri için de fotoğraf bırakayım
1000026559.jpg
1000026560.jpg
şu şekilde 2 tane hdd sağdaki pinler 8 pin hdd nasıl kullanılır pek bilmiyorum ondan sormak istedim buna uygun internette ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz

Logithx

80+ Bronze
Sata hdd kutusu ile işin çözülür fiyatları biraz yüksek bütçene uygun olanı alabilirsin..

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
ahmet
hocam ssd ne?? 2.5 ise arkadaşın attığı iş görür

eğer 3.5 ise güç bağlaman gerek

Logithx

80+ Bronze
biri 160 diğeri 500 gb içinde gerekli olan şeyler fotoğraf ve video varsa bunlar yani
Sonrasında taşınabilir depolama olarak kullanmak istiyorsan hdd kutusu alabilirsin ama yok ben kullanmam diyorsan resimdeki ürünü alabilirsin hdd kutularının fiyatı kablodan daha yüksektir..

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ssd ne?? 2.5 ise arkadaşın attığı iş görür

eğer 3.5 ise güç bağlaman gerek
Samsung HD502HJ ve Samsung HD160HJ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonrasında taşınabilir depolama olarak kullanmak istiyorsan hdd kutusu alabilirsin ama yok ben kullanmam diyorsan resimdeki ürünü alabilirsin hdd kutularının fiyatı kablodan daha yüksektir..
yok kullanmayı düşünmüyorum zaten çalışıp çalışmadıklarını dahi bilmiyorum fazla para harcamaya gerek yok o yüzden

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
ahmet
sata kutusu 3.5 olarak alacaksın çünkü ssd değil hdd bunlar 12w güç istiyorlardı

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Alperen Yılmaz
hdd eğer 3.5inç ise adaptör takman gerekir istasyon değilse ve buda bilgisayarında sıkıntıya yol açar bir sata kablosu alıp içindeki resimleri çekebilirsin

Top Bottom