Neler Yeni

Hdd Yüklü Oyunlarda Fps Drop Sorunu

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Hdd yüklediğim oyunlarda fps drop sorunu yaşıyorum delta force yüklemiştim fps drop vardı sonrs ssd aktardım azaldı baya. Diablo IV hdd yükledim ara sıra çok fps drop giriyor oyundan atıyor sonra. Onuda Ssd taşıdım sorun kalktı. Hdd ne olmuş olabilir sağlık durumu da iyi.

hdd den şöyle bir ses geliyor normalmi bu?

WD Blue 1 TB HDD​

Ekler

• 1.png
    1.png
    496.3 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Volkan
HDD yi depolama olarak kullanıyorum. Oyunlar için bazı yüksek RPM li hddler iş görürken bazıları oyunlar için felaket olabilir. İ yuzden oyunlar için SSD şart

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
harddiskler genelde yavaş çalışan depolama birimleridir. oyunları mümkün mertebe ssdye yükleyin

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Yılmaz
Hard disk yerine ssd kullanman daha iyi olurdu günümüz oyunları çok büyük olduğu için hard disk bu hıza yetişemiyor

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD yi depolama olarak kullanıyorum. Oyunlar için bazı yüksek RPM li hddler iş görürken bazıları oyunlar için felaket olabilir. İ yuzden oyunlar için SSD şart
Hard disk yerine ssd kullanman daha iyi olurdu günümüz oyunları çok büyük olduğu için hard disk bu hıza yetişemiyor
harddiskler genelde yavaş çalışan depolama birimleridir. oyunları mümkün mertebe ssdye yükleyin
M2 SSD var ama 500 GB az yer var o yüzden HDD kurmak zorunda kalıyorum bazı oyunları

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt
1k ya 2. El temiz ssd bulabilirsin sarı sitede 500 GB lik ona kurabilirsin çok daha iyi olur
Dönüştürücü alıp anakartda 2. M2 SSD takmayı düşünüyorum veya dönüştürücü ile hiç uğraşmayıp sata SSD alıcam.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,518
İsim
Hacı
hdd yetişemiyor hız olarak normal. SSD ye kurmak şart yeni oyunları.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
kullandığım hdd o kadar kötü değilki.
Dünyanın en iyi hddsi bile olsa alakası yok. Oyunlarda hızına yetişemez hdd. Eski teknoloji. Artık oyunların neredeyse hepsinde sistem gereksinimlerinde ssd yazıyor. Deltayı hddye yüklersen ssdye yükleyen birine göre 3dk geç bağlanıyorsun mesela :D

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dünyanın en iyi hddsi bile olsa alakası yok. Oyunlarda hızına yetişemez hdd. Eski teknoloji. Artık oyunların neredeyse hepsinde sistem gereksinimlerinde ssd yazıyor. Deltayı hddye yüklersen ssdye yükleyen birine göre 3dk geç bağlanıyorsun mesela :D
Oyunlarda geç girme çok problem değilki. Aşırı fps drop giriyor ve oyunlardan atıyor bu kadar normal değil bence.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Oyunlarda geç girme çok problem değilki. Aşırı fps drop giriyor ve oyunlardan atıyor bu kadar normal değil bence.
Ben warzoneu hddye yüklemiştim ilk zamanlar render bile atmıyordu mapler 10-15dk. Normal.

Top Bottom