HDD'den SSD'ye Windows aktarımı

8TB HDD'min 7, 3'ü doldu. HDD'deki Windows'u SSD'ye aktarmak istiyorum. 8TB SSD alamayacağım için sadece Windows'u sorunsuz bir şekilde aktarabilir miyim? Aktarabilirsem nasıl aktarabilirim?
Birde açıklamayı açıklayıcı şekilde yapsan burada windowsu diyorsun eğer doldu yedekleme yapacağım diyorsan ssdiyi tak at neyi ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım

Birde açıklamayı açıklayıcı şekilde yapsan burada windowsu diyorsun eğer doldu yedekleme yapacağım diyorsan ssdiyi tak at neyi ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım
Dostum ben Windows'u hızlandırmak için SSD'dedim yeni HDD aldım ben depolamada sıkıntı yok .

Tamam uğraşmak istemiyorsan ssdye aynı tür işletim sistemini kur onu c olarak kullan diğerini sonradan bağla benim tasviyem olarak

Tamam uğraşmak istemiyorsan ssdye aynı tür işletim sistemini kur onu c olarak kullan diğerini sonradan bağla benim tasviyem olarak
yinede araştırmanı tavsiye ederim yedeklersen senin için garanti olur

8 TB'lik HDD'nizi çıkarın ve SSD'nizi takın. SSD'nize normal bir şekilde Windows'u kurun. Ardından 8 TB'lik HDD'nizi bağlayarak msconfig yardımıyla HDD'nizdeki Windows önyükleme bölümünü silebilirsiniz.

Geri