Dönüştürücü çalışmıyor gibi dörünüyor. Laptopunuzda HDMI çıkışı yok mu?Merhaba. Yeni monitör aldım. Asus Vg249q1r modeli. Laptopta mini dp to HDMI kablosu alıp mini dp laptop, HDMI de monitöre bağladık. Ama hdmı 1 no Signal hatası veriyor. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Mini dp portu laptopta var monitörde yok hocam. HDMI laptopta var ama kablosu yok.Dönüştürücü çalışmıyor gibi dörünüyor. Laptopunuzda HDMI çıkışı yok mu?
Dönüştürücü alacağınıza direkt olarak bir HDMI kablosu alsaydınız keşke.Mini dp portu laptopta var monitörde yok hocam. HDMI laptopta var ama kablosu yok.
Hocam sorun düzelir mi sizce? Değiştirme şansımız varDönüştürücü alacağınıza direkt olarak bir HDMI kablosu alsaydınız keşke.
Yeni aldıysanız iade edebilmeniz lazım. İade edip bir HDMI kablosu alın.Hocam sorun düzelir mi sizce? Değiştirme şansımız var
HDMI to HDMI değil mi yani iki ucu da HDMIYeni aldıysanız iade edebilmeniz lazım. İade edip bir HDMI kablosu alın.
Evet, başka bir HDMI kablo bilmiyorum ben.HDMI to HDMI değil mi yani iki ucu da HDMI
Ben onu aldım zaten hocam. Mini dp to HDMI. Ondan sordum iki hdmı ucluEvet, başka bir HDMI kablo bilmiyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mini DP tı HDMI dönüştürücülü kablo olarak geçmesi lazım.
Bilgisayar kabloyu görüyorsa usb bağlamış gibi bir ses çıkarması lazım. Windows + P tuşu ile de ekranı yinele ya da uzat gibi seçeneklerden birisini seçmeniz lazım.Merhaba. Yeni monitör aldım. Asus Vg249q1r modeli. Mini dp to HDMI kablosu alıp mini dp laptop, HDMI de monitöre bağladık. Ama hdmı 1 no Signal hatası veriyor. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Hocam en iyisi hdmı alalim direkt çünkü uğraşmaya değmez. HDMI aldıktan sonra da sorun varsa o zaman bu konuyu kapatıp yeni açarım.Bilgisayar kabloyu görüyorsa usb bağlamış gibi bir ses çıkarması lazım. Windows + P tuşu ile de ekranı yinele ya da uzat gibi seçeneklerden birisini seçmeniz lazım.
normal kablo ile dönüştürücülü kablo aynı şeyler değiller.Ben onu aldım zaten hocam. Mini dp to HDMI. Ondan sordum iki hdmı uclu
Biliyorum hocam. Ben duz kablo aldım. Bir ucu mini dp diğer ucu hdmi. Aparata takmıyorum yani.normal kablo ile dönüştürücülü kablo aynı şeyler değiller.