şöyle söyleyim monitor vga giriş kasa hdmı bende vga kablosu var yani mavi uçlu olan varya ondanBu dönüştürücülerde genellikle karışıklık oluyor, tam emin olman adına soruyorum HDMI girişini VGA mı çevireceksiniz? yoksa VGA yı HDMI mı çevireceksiniz?
ses kablosu lazım değil ama başka bulamazsam bunu alırım eyvallahBen bundan aldım geçen test ettim çalışıyor![]()
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Tamam o zaman, arkadaş yukarıda belirtmiş, Ondan alıp kullanabilirsiniz, Kalite almanızı tavsiye ederim, aynısından bende kullanıyorum.şöyle söyleyim monitor vga giriş kasa hdmı bende vga kablosu var yani mavi uçlu olan varya ondan
peki ses kablosuz önerebileceğin varmı kaliteliTamam o zaman, arkadaş yukarıda belirtmiş, Ondan alıp kullanabilirsiniz, Kalite almanızı tavsiye ederim, aynısından bende kullanıyorum.
Şirkette aşağıdaki iki modeli kullanıyoruz bir sorun görmedim hiç,peki ses kablosuz önerebileceğin varmı kaliteli
teşekkür ederim iyi gecelerŞirkette aşağıdaki iki modeli kullanıyoruz bir sorun görmedim hiç,
Alfais 4487 HDMI To VGA Çevirici Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Alfais 4487 HDMI To VGA Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü Fiyatı
Dark HDMI to VGA ve SES Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Rica ederim iyi gecelerteşekkür ederim iyi geceler![]()
apu sistem değil yinede teşekkür ederimEkran kartı kullanıyorsan kabloyu ekran kartı ile monitör arasına takman gerekiyor. Apu sistem kullanıyorsan anakarta takmalısın. Hatalı kablo alma diye söylüyorum.