crcyle 80+ Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 185 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim crcyle mert Dün, 15:12 #1 nasıl açılıyıor desteklenmiyor diyor? Ekler Ekran Görüntüsü (102).png 123.2 KB · Hit: 26
shankar1 80+ Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 409 Dahası Reaksiyon skoru 142 İsim ahmet Dün, 15:13 #2 crcyle yazmış: nasıl açılıyıor desteklenmiyor diyor? Devamı için tıklayın... monitörün hdr desteklemiyorsa açamazsın destekliyor iste monitörün ayarlarında hdr aktif ederseniz win da görünecektir Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 15:16 buyrun kolay gelsin iyi forumlar shankar1 yazmış: monitörün hdr desteklemiyorsa açamazsın destekliyor iste monitörün ayarlarında hdr aktif ederseniz win da görünecektir Devamı için tıklayın... Ekler images (1).jpeg 28.2 KB · Hit: 22
crcyle yazmış: nasıl açılıyıor desteklenmiyor diyor? Devamı için tıklayın... monitörün hdr desteklemiyorsa açamazsın destekliyor iste monitörün ayarlarında hdr aktif ederseniz win da görünecektir Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 15:16 buyrun kolay gelsin iyi forumlar shankar1 yazmış: monitörün hdr desteklemiyorsa açamazsın destekliyor iste monitörün ayarlarında hdr aktif ederseniz win da görünecektir Devamı için tıklayın...
cLarq 80+ Gold Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 9,499 En İyi Cevap 3 Dün, 15:26 #3 Hdr sekmesine gelip resim atarmısın
Lost_Dragon 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,403 Dahası Reaksiyon skoru 961 Yaş 44 İsim Göksel Gündüz Steam https://www.twitch.tv/lost_dragontr Dün, 15:31 #4 8 bit renk çözünürlüğünde açılmıyor. Onu 10 bit'e alman lazım. Nvidia kart kullanıyorsan nvidia denetim masasından burayı elle değiştirmen lazım. AMD'de nasıl bilmiyorum.
8 bit renk çözünürlüğünde açılmıyor. Onu 10 bit'e alman lazım. Nvidia kart kullanıyorsan nvidia denetim masasından burayı elle değiştirmen lazım. AMD'de nasıl bilmiyorum.