🔥İndirim Head and Shoulders 625 ml 179,90 tl

BigSmoke07

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
24
Son 6 Ayın En Düşük Fiyatı. Diğer mağazalar da 260 TL den başlıyor.
Diğer Head&Shoulders Ürünleri
Screenshot_2025-04-17-20-12-20-443_com.pozitron.hepsiburada.jpg

1000103913.jpg
260

3 kuruş etmez doa kozmetik şampuanlarını deneyin bunlara verdiğiniz paralara söversiniz

bunlarda orjinal ürün pek olmuyor, bir keresinde t... yoldan 3 şişe aldım aynı markanın, içinde nasıl bir sabun varsa ilk defa kepeklenmeyi o zaman gördüm. Bıraktığım gibi düzeldi. Şişeleri basıp sonra içine sabun dolduruyorlar. Orjinaliyle içinden çıkanların kıvamı bile farklı. Dikkat edin

U
bunlarda orjinal ürün pek olmuyor, bir keresinde t... yoldan 3 şişe aldım aynı markanın, içinde nasıl bir sabun varsa ilk defa kepeklenmeyi o zaman gördüm. Bıraktığım gibi düzeldi. Şişeleri basıp sonra içine sabun dolduruyorlar. Orjinaliyle içinden çıkanların kıvamı bile farklı. Dikkat edin
Hocam satıcı hepsiburada. Mağaza olsa endişenizde haklı çıkabilirsiniz satıcı hepsiburada ise yamuk olmaz 🤗

U

Hocam satıcı hepsiburada. Mağaza olsa endişenizde haklı çıkabilirsiniz satıcı hepsiburada ise yamuk olmaz 🤗
Ben aynı fikirde değilim şahsen aynı durumu ben yaşadım amazon resmi satıcılı ürün aldım clear kafam kepeklenmeye hatta yara gibi döküntü olmaya başladı şuan dedikleri
İle örtüşüyor kız kardeşimin evine gittiğimde o zaman başka şampuan kullandım bu markadan o zaman kepek gözle görülür şekilde azaldı ama bu şampuanı satın aldığımdan belli her gün duş almama rağmen kafam yara oluyor ve kepek döküyorum bence kozmetik vs ürünlerde internete çok güvenmemek gerekiyor resmi satıcı olsa bile

Ben aynı fikirde değilim şahsen aynı durumu ben yaşadım amazon resmi satıcılı ürün aldım clear kafam kepeklenmeye hatta yara gibi döküntü olmaya başladı şuan dedikleri
İle örtüşüyor kız kardeşimin evine gittiğimde o zaman başka şampuan kullandım bu markadan o zaman kepek gözle görülür şekilde azaldı ama bu şampuanı satın aldığımdan belli her gün duş almama rağmen kafam yara oluyor ve kepek döküyorum bence kozmetik vs ürünlerde internete çok güvenmemek gerekiyor resmi satıcı olsa bile
Allah Allah yaşadığınız duruma üzüldüm hocam. Amazon hepsiburada dan bile güvenilir derler oysa ki. :(

Çünkü hepsi fatura soruyor, ürünlerin orjinalliğini doğrulamak için sonra satıcılarda basıyor faturayı geçiyor. Firma tamam o zaman diyor ve satıyor. orjinalliği kontrol etme mekanizması her ürün için işlemiyor. Bunlar benim düşüncelerim, duyduklarım ve düşüncelerim.

Hocam egzema rahatlatmaya ve kepeğe Vichy'nin şampuanı çok iyi gidiyor tavsiye ederim, biraz pahalı ama indirimler ile uyguna getirilebilir.

Kepek probleminiz varsa bimdeki 115 TL' ye satılan blendax'ı öneririm açık mavi kutulu. Çok az kepek yaptırıyor ve yağlanmayı azaltıyor. Bana göre clear ve h&d çok daha iyi düzenli kullanımda etkisini gösteriyor.

Geri