Onun gibi olan ülke straleji oyunlarını daha önce oynadıysan anladıysan alınır. Onun dışında daha önce benzerlerini oynamadıysan öğrenirken çok zorlancaksın.ARKADAŞLAR HOİ4 eTail 240tl alınır mı yoksa steam Yaz indirimini mi bekliyeyim Bide eTail güvenilir mi?
20 saate öğrendim rehber izlemedenOnun gibi olan ülke straleji oyunlarını daha önce oynadıysan anladıysan alınır. Onun dışında daha önce benzerlerini oynamadıysan öğrenirken çok zorlancaksın.
20 saat normal oyun için fazla ama hoi4 için hiçbişey20 saate öğrendim rehber izlemeden
peki burdanmı alayım yoksa steam mi bekliyeyimOnun gibi olan ülke straleji oyunlarını daha önce oynadıysan anladıysan alınır. Onun dışında daha önce benzerlerini oynamadıysan öğrenirken çok zorlancaksın.
Burdan al steamde artık bu kadar düşmezpeki burdanmı alayım yoksa steam mi bekliyeyim
peki güvenilir miBurdan al steamde artık bu kadar düşmez
bence ilk başta crackle oyunu öğren. dlclerle alınca oyun baya pahalıya geliyor çünküARKADAŞLAR HOİ4 eTail 240tl alınır mı yoksa steam Yaz indirimini mi bekliyeyim Bide eTail güvenilir mi?
dostum ben oyunu biliyorum crack falan yüklemem sadece eTail güvenilir mi diye sordumbence ilk başta crackle oyunu öğren. dlclerle alınca oyun baya pahalıya geliyor çünkü
Güvenilir al gitsindostum ben oyunu biliyorum crack falan yüklemem sadece eTail güvenilir mi diye sordum
Bütün dlc ler dahil ise alınabilir.ARKADAŞLAR HOİ4 eTail 240tl alınır mı yoksa steam Yaz indirimini mi bekliyeyim Bide eTail güvenilir mi?
evt tüm dlc olmasada bazıları geliyorBütün dlc ler dahil ise alınabilir