Besim Tibuk
80+ Gold
Maxmarine rehberleri.Hocam kolay bi sekilde nasil ogrenebilirim oyunu
Maxmarine videoları.
Yüzlerce saat gameplay.
Maxmarine rehberleri.Hocam kolay bi sekilde nasil ogrenebilirim oyunu
Oynatma listesi halindeler zaten.Hocam youtube da 1 saatlik falan rehberler var onlar ogretir mi yoksa daha da kafami mi karistirir
Maxmarine rehberlerini izle ayıca Dlc konusunda diğer arkadaş tamamen haksız onu da söyleyeyimHocam youtube da 1 saatlik falan rehberler var onlar ogretir mi yoksa daha da kafami mi karistirir
girer usta girer ama 15 TL ye mi girer bilmiyorum oyuna ilk başladığında sakın dlc falan alma çünkü oyun zaten zor bir oyun bide dlc lerle kafan karışmasın oyunu oynaya oynaya alışcaksın öyle youtubeden izlemeyle olmuyo alıştırcaksın kendini bide oyuna ilk başta küçük ülkelerde oynayıp faşit kominist ol ben ilk başlarda romanyayla oynuyodum çok tatlı bir başlangıç ülkesi gemi kullanmayı öğrenmeden sakın ingiltere italya oynama benim 300 saatim var ben bile bazen zorlanıyorum gemi olaylarında ilk başlarda uçak olayını atlıcaksın herkes gibi hiç önermem savaşın seyrini değiştiriyor gidiceğin focus ağacını biraz dikkatli seç internetten bile bakabilirsin oyuna alıştıktan sonra biraz büyük ülkelerde oynamanı öneririm kendini geliştirmen açısından sonra baktın oyuna alıştın sevdin ki ilk başlayanlar özelliklede tek başlayanlar illa bi kere oyundan soğuyup bırakıyor gidersin bosporus dlc si alırsın çok harika bir dlc bide oyuna biraz hızlı alışman açısından biraz hileli oynayabilirsin kodları var googleda
Minör ülkeyle oyun öğrenmek mi? Almanya harici ülkeyle oyun öğrenilmez hiçbir şey bilmeyen adam zaten güçsüz olan ülkeyle oyunu nasıl öğrenecek ayrıca rehberler zaten Dlc ile anlatıyor youtubeda Dlc olmadan anlaması daha zor olurHocam youtube da 1 saatlik falan rehberler var onlar ogretir mi yoksa daha da kafami mi karistirir
Hocam maxmarine nin 1 saatlik videolqrini buldum baslangic orta seviye diye ilerliyor bunlar neye gore ben hangisini ilk izlemeliyim oyun seviyelerinde baslangic olarak mi tam anlamadim birde baslangici izlesem sadece ogrenir miyim oyunuMaxmarine rehberlerini izle ayıca Dlc konusunda diğer arkadaş tamamen haksız onu da söyleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minör ülkeyle oyun öğrenmek mi? Almanya harici ülkeyle oyun öğrenilmez hiçbir şey bilmeyen adam zaten güçsüz olan ülkeyle oyunu nasıl öğrenecek ayrıca rehberler zaten Dlc ile anlatıyor youtubeda Dlc olmadan anlaması daha zor olur
ok hoi 4 oynıyanlara zor gelebilirAoh2 de 200 saatim var
Hayır tamamen öğrenemezsin başlangıçı ve ortayı bitirip oyunda biraz vakit geçirdiğin zaman oynayabilecek seviyeye gelebilirsinHocam maxmarine nin 1 saatlik videolqrini buldum baslangic orta seviye diye ilerliyor bunlar neye gore ben hangisini ilk izlemeliyim oyun seviyelerinde baslangic olarak mi tam anlamadim birde baslangici izlesem sadece ogrenir miyim oyunu
Çok zor değil öyle bir algı var ama video izleyip çabalanınca öğreniliyor zaten ondan sonrası kurcalayarak bilmediğin yeri de youtube a yazarak hallediyorsunBence hoi 4 e başlama çok zor age of history 2 var ona başlayabilirisn
Bence şuan da hoi4 başlayabilirsin 200 saat aoh 2 oynadıktan sonra hoi 4 de oynanır tabi alışman zor olabilir türkçe yama kur ingilizcen yeterli değilse ve maxmarin kanalının öğretici videolarına da bir göz at istersenAoh2 de 200 saatim var