Neler Yeni

Hearts Of Iron 4 Indirime girer mi

Besim Tibuk

80+ Gold
Hocam youtube da 1 saatlik falan rehberler var onlar ogretir mi yoksa daha da kafami mi karistirir
Oynatma listesi halindeler zaten.
Hem izler hem de oynarsanız kafanız karışmaz.

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Berke Yıldız
Genelde sık sık düşer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hocam youtube da 1 saatlik falan rehberler var onlar ogretir mi yoksa daha da kafami mi karistirir
Maxmarine rehberlerini izle ayıca Dlc konusunda diğer arkadaş tamamen haksız onu da söyleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

girer usta girer ama 15 TL ye mi girer bilmiyorum oyuna ilk başladığında sakın dlc falan alma çünkü oyun zaten zor bir oyun bide dlc lerle kafan karışmasın oyunu oynaya oynaya alışcaksın öyle youtubeden izlemeyle olmuyo alıştırcaksın kendini bide oyuna ilk başta küçük ülkelerde oynayıp faşit kominist ol ben ilk başlarda romanyayla oynuyodum çok tatlı bir başlangıç ülkesi gemi kullanmayı öğrenmeden sakın ingiltere italya oynama benim 300 saatim var ben bile bazen zorlanıyorum gemi olaylarında ilk başlarda uçak olayını atlıcaksın herkes gibi hiç önermem savaşın seyrini değiştiriyor gidiceğin focus ağacını biraz dikkatli seç internetten bile bakabilirsin oyuna alıştıktan sonra biraz büyük ülkelerde oynamanı öneririm kendini geliştirmen açısından sonra baktın oyuna alıştın sevdin ki ilk başlayanlar özelliklede tek başlayanlar illa bi kere oyundan soğuyup bırakıyor gidersin bosporus dlc si alırsın çok harika bir dlc bide oyuna biraz hızlı alışman açısından biraz hileli oynayabilirsin kodları var googleda
Minör ülkeyle oyun öğrenmek mi? Almanya harici ülkeyle oyun öğrenilmez hiçbir şey bilmeyen adam zaten güçsüz olan ülkeyle oyunu nasıl öğrenecek ayrıca rehberler zaten Dlc ile anlatıyor youtubeda Dlc olmadan anlaması daha zor olur

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Battle Of Bosphrous ve La Resistance alacağın yegane DLC'ler olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çoğu indirmde 14,75 tl oluyor öğrenmek için Youtubedan video izleyebilirsin

Caelius

80+ Silver
Maxmarine rehberlerini izle ayıca Dlc konusunda diğer arkadaş tamamen haksız onu da söyleyeyim

Minör ülkeyle oyun öğrenmek mi? Almanya harici ülkeyle oyun öğrenilmez hiçbir şey bilmeyen adam zaten güçsüz olan ülkeyle oyunu nasıl öğrenecek ayrıca rehberler zaten Dlc ile anlatıyor youtubeda Dlc olmadan anlaması daha zor olur
Hocam maxmarine nin 1 saatlik videolqrini buldum baslangic orta seviye diye ilerliyor bunlar neye gore ben hangisini ilk izlemeliyim oyun seviyelerinde baslangic olarak mi tam anlamadim birde baslangici izlesem sadece ogrenir miyim oyunu

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Bence hoi 4 e başlama çok zor age of history 2 var ona başlayabilirisn

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hocam maxmarine nin 1 saatlik videolqrini buldum baslangic orta seviye diye ilerliyor bunlar neye gore ben hangisini ilk izlemeliyim oyun seviyelerinde baslangic olarak mi tam anlamadim birde baslangici izlesem sadece ogrenir miyim oyunu
Hayır tamamen öğrenemezsin başlangıçı ve ortayı bitirip oyunda biraz vakit geçirdiğin zaman oynayabilecek seviyeye gelebilirsin

Bence hoi 4 e başlama çok zor age of history 2 var ona başlayabilirisn
Çok zor değil öyle bir algı var ama video izleyip çabalanınca öğreniliyor zaten ondan sonrası kurcalayarak bilmediğin yeri de youtube a yazarak hallediyorsun

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Aoh2 de 200 saatim var
Bence şuan da hoi4 başlayabilirsin 200 saat aoh 2 oynadıktan sonra hoi 4 de oynanır tabi alışman zor olabilir türkçe yama kur ingilizcen yeterli değilse ve maxmarin kanalının öğretici videolarına da bir göz at istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,037
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom