MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Kimsenin bir kulaklık standına ''aşırı'' ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Evde kendin bile yapabilirsin bi' kaç şeyi birleştirerek.Keşke kazanabilseydim, aşırı ihtiyacım vardı. Sonradan farkettim.
Sağol dostum.Bu Arada Yeni Hediye Ürünün De Gaming Maus Olacağını Söyleyeyim Zira Elimde Şuan O Boşta Var PC Satınca O Kaldı Ona Para Vererek Almıştım Media Markt dan Ve Hiç Kullanmadim Desem Yeridir Güzel bir şey Ama Artık Hayalimdeki PC Odasını Yapamayacağım İçin Pek De Bir Anlamı Kalmadı Sizi Sevdiğim İçin Size Vereceğim Garantisi Kutusu Faturası her şey Var "ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN"
Zor bişi değil masa üstüne koyunca da sorun olmuyor.Kimsenin bir kulaklık standına ''aşırı'' ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Evde kendin bile yapabilirsin bi' kaç şeyi birleştirerek.
Ayn basit bir şey benimde içimden öyle geldi vermek istedim 19 yaşında genç bir kardeşime çıkmış hayırlısı olsunZor bişi değil masa üstüne koyunca da sorun olmuyor.
Tavsiyem çekişiş yapın.Kıymetli kardeşlerim kıymetli dostlarım Donanım Arşivi Gruba Özel Sistem almıştım hatırlarsanız yanında kulaklık standı da verdi hediye bende sizlerden birine hediye etmek istiyorum yanlış anlaşılmak istemem amacım bu grubun her ferdinin mutlu olması şöyle yapacağım adil olması için bu gönderinin altına belli bir süre sonra tekrardan yazı yazacağım yazı da şöyle olacak " HEDİYE STANDI ALMAK İÇİN BU YORUMUNUN ALTINA İLK KİM YAZARSA ONA GÖNDERECEĞİM " bu şekilde ilk kim yazarsa ona vereceğim şimdiden hayırlı olsun Alıntıyı görüntüle
Yasakmış çekiliş zaten sonucu belli olduTavsiyem çekişiş yapın.
En mantıklısı.
Çok yazarlar.
Reis geç kaldın sanki ama sana sözüm olsunşartları karşılıyorum katılmak istiyorum (!)
Maus çekilişi yapacağım ona katılırsın artık kralşartları karşılıyorum katılmak istiyorum (!)