HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Klasse alacaktım ama hep kocaman mousepad satıyorlar. Ben 40x30 gibisinden bir mousepad ıstıyorum, bunu buldum. Sizce alınır mı? Online FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla. Öyle turnuva oyuncusu falan değilim, iş görse yeter. :D

Klasse alacaktım ama hep kocaman mousepad satıyorlar. Ben 40x30 gibisinden bir mousepad ıstıyorum, bunu buldum. Sizce alınır mı? Online FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla. Öyle turnuva oyuncusu falan değilim, iş görse yeter. :D

Alınır hocam neden olmasın, 2.2 mm kalınlığa sahipmiş ama bunu bilerek alın.

Neyi farkediyor ki hocam. Mousepadde mm hesabı yapıldıgını bılmıyordum :D
Benim için artısı istesede kayamıyor oluşu, bıraktığım yerde kalıyor ağır olduğu için. Yoksa mm çok mühim olan bir şey değil mouse padlerde :ROFLMAO:

işini görür kankam helixsunın büyüklerini kullanıyodum idare ediyodu

Benim için artısı istesede kayamıyor oluşu, bıraktığım yerde kalıyor ağır olduğu için. Yoksa mm çok mühim olan bir şey değil mouse padlerde :ROFLMAO:
James Donkey JDR450 vardı ben de 1 TL'ye almıştım 4mm imiş bunun kalınlığı. En kötü 3mm alırım ya, yarı yarıya ince olması kötü olur bence, 4 yıldır kullanıyorum bunu

Urzuva Blade Of The Silent Honor Gaming Oyuncu Xl Mouse Pad Kaydırmaz Mousepad 40X30 3mm Premium Model Büyük Boy

Kaliteli bende 4mm 48x40 olanı var gerçekten güzel biraz kimyasal kokuyor sadece ama geçiyor bir iki güne

Urzuva Blade Of The Silent Honor Gaming Oyuncu Xl Mouse Pad Kaydırmaz Mousepad 40X30 3mm Premium Model Büyük Boy

Kaliteli bende 4mm 48x40 olanı var gerçekten güzel biraz kimyasal kokuyor sadece ama geçiyor bir iki güne
Bunu da gormustum ya bunu ya clawsı alacagım ıkısınden bırını. Urzuvanın resımlerı hep cok kotu ama :D Daha cok speed mı control mu sızce bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,577
Üyeler
187,708
Son üye
ezelbayraktar
Geri